Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ERIKAviva intimtorna módszer

 

60398_492862864082486_871844127_n.jpg

 

 

AVIVA módszer

Ugynaz, de mégis hogyan másként?!?

Az AVIVA tornát - természetesen - az eredeti franhise, kialakított metódus, módszer alapján tanítom. A gyakorlatokat pontosan, változtatás nélkül, azonos sorrendben tartom.

A tréning, és az egész gyógyítási felfogásom azonban a betegség meggyógytása céljából olyan módon hollisztikus, = azaz teljességre törekvő, hogy a gond meg is oldódjon. Mit értek ez alatt?Az AVIVA a TE gondod gyógyítási folyamatának egy szelete lehet!

Egyrészt már grafológusként is beláttam a grafológia csodás tudomány határait. Van amiben segt, van, amiben nem. Amikor már nem segít egy tudomány egy módszer, akkor menjünk tovább!

 

belul.jpg belül

 

Az AVIVA területe, gyógyítási területe, a kismedencében található gondok, zavarok, betegségek szinte teljes listája. De oka lehet más eredetű

fizikai ok

(pl. rossz testi leterhelés, a buta konditerem divattal  sok fiú és lány nem is sejti, mennyi kárt okoz! A konditerem lehet jó, én a helytelen használatról beszélek most! Erről írni  fogok a testmesék fiúknak lányoknak menüpontban!) és oka lehet

pszichés ok,

mint pl. a nagyon erősen gyermekre vágyó nő miómát alakít ki a testében.Gondot okozhat, pl. fájdalmat, egy rossz szexuális szokás, hasi fájdalmat pl. kielégületlenség, hüvelyi fájdalmat pl. a bartholni (ejtsd: bartolíni) mirigy (a hüvely nedvesedéséért felelős mirigy) alulműködése...azaz nem nedvesedik eléggé a hüvely, és a házasélet fájdalmat okoz, ennek azonban nem kell így lennie! (és: nem kell azonnal műteni! ...a tornával javítható a működése!újra aktivizálható..)

fa-fekete-feher.jpg

 

Oka lehet a gondoknak a fertőzés...és sok sok ok miatt alakul ki gond..., ami nem az AVIVA kompetenciája, hanem pl. nőgyógyászé, de felismerve más szakemberhez tudom küldeni a pácienst.

Ezért a honlapomon található: pszichológus tanácsadó, grafológus vagyok magam is 20 éve, mintegy 250 grafológia analzis lapul a számtógépemben...tanítottam 15 évig...

iras.jpg

 

 Található kineziológus a honlapon, és olyan segítségek, amelyek nem kimondottan AVIVA területek, gyógynövények, módszerek, de ezzel együtt a gyógyítás felé mutatnak.

Ez régi tervem és törekvésem és nagyon boldog vagyok, hogy meg is valósítottam! Én magam is használtam kineziológus (izomreakciókon alapuló válaszok mérése) segítségét, több barátom orvos, nőgyógyász, pszichológus, pszichiáter, tudom, mit tud egyik másik módszer. Ezért merem ajánlani.

kineziologus.jpgkineziológus, kar, izmok válasza

 

AZ AVIVÁRA visszakanyarodva, természetesen tudjuk, hogyan működik, mégis szinte naponta ámulok el mennyi mindent hoz rendbe, MELLESLEG...AVIVA Gabriellla Steiner fiziológiai módszere:

depressziós jellegű gondokat, foltos fanszőr növekedés áll vissza az eredeti állapotba, azaz teljes területű szőrnövekedéssé.... javul a jókedv, derékfájás, hátfájás, vádligörcs, lapossá válik a has (sok a hasizmot érintő gyakorlat) múlhat el krónikus fejfájás a hormontorna jellege miatt, a blokk oldása miatt, hányinger stb. stb..

 

noi-akt-foto.jpg   testünk vállalható, szerethető!

 

És akkor még nem beszéltem a fizikai következményekről, hogy a vizeletcseppenés (inkontinencia 6 fokozata)  miatt abbamaradt  futás újra indul, és a futás jó hatása újra él.

Én magam már nem szoktam és nem szeretek futni, a kismedence szervei és az izületek szempontjából nem előnyös az erős rázkódás, szervi süllyedést okozhat, és  a térd-, csípő-, boka-, derékizület szempontjából sem túl jó a  futás!..ütést, koppanást mér a porcra...habár válogatott atlétaként nagyon sokat futottunk ki a 7-es kilométerkőig, Kecskemméten... 12 évig...versenyek, alapozás télen...Életem meghatározó élménye része, élménye a sport.

kezall.jpg

 

Jobb sportok az említett szerveknek a bicaj, ami minden izületet kikönnyít, mégis keményen megmozgat, (akár 28 km -t is könnyedén tekerek) az úszás, (30 éve békalábbal) ami az egyötöd gravitáció miatt kevésbé terhel, a gerincnek kimondottan jó.

gerinc-muveszi-megkozelitesben.jpg

 

És ha mégis futás, akkor az úgynevezett lapos, surlódó futás ajánlott...amikor nem zöttyennek a szervek... ez egy gyorsított gyaloglás és futás közti állapot-féle.Gondolom, érted, mire is gondolok...

Nagyon jó ellenben az igen intenzív gyaloglás, vagy a gyalogló sí, bottal. A Nordic walking. Vannak esetek, amikor orvosi ellenjavalt a mozgás, azonban a terhesség pl. nem ide tartozik, akkor is mozogni kell, (AVIVA terhességi tréning)  és jól, okosan táplálkozni. Én magam az első terhességgel 6 a másodikkal 7 kg ot híztam, amiből közel 4 kg volt a baba, a magzatvíz és a placenta, azaz méhlepény.(természetes úton szülj, és ne fekve...buta divata az indokolatlan! császár, és nem jó az epidurál gerincérzéstelentés sem.)

Összefoglalva nagyon szeretnék úgy segteni, hogyha az MÁR/MÉG nem AVIVA intimprobléma, akkor is megmotiváljam a pácienseimet arra, hogy menjen a gondja után. Tovább egy másik szakemberhez vagy öngyógyítás, agykontrollal, (alkalmazott pszicho-neuro-immunológia, amely már a Harwardon tantárgy!) meditációval vagy szervépítéses módszerrel, de ez már messzire visz.azonban fizikailag, jogilag, bróság által is igazolt tudás!!!

 

images.jpg

 

Mert a betegség a fájdalom az "jel", :szegény testecskéd kiabál, belülről, hogy segtíts, és neked kutya kötelességed segteni, NEKED! kutya kötelességed segíteni.Ha a szemed kezd el szemüvegért kiabálni eddzd a szemed izmait! Ezért lettem SZEMtréner.

test-fellelegzese.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Mert más nem tud!

És mert más nem fog.

A fájdalom életeddel összfügg, miért akkor, miért pont ott fáj?!

DE ez már egy másik írás témája...

 

1.jpghas.jpg5.jpg

 6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

fájdalmak

 

 Aviva skype tanácsadás: Neurika

 

index.jpg

 

 

 

A városkában, ahol élek kapható aviva pezsgő....

 

 

 

pezsgo-aviva.jpg

 

 

 
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség

Neudl Erika

intimAVIVAtorna
ErikAVIVAintim
Erikaviva intimgym
skyp: Neurika

00 (31) 492 11 355, 00 36 70 2 48 38 86

neurika@gmail.com

HírlevélArchívum

Naptár
<< Május / 2022 >>


Statisztika

Most: 5
Összes: 360794
30 nap: 5711
24 óra: 179