Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


7.AVIVA intimterületek tornájáról - röviden

 

imag1501.jpg

                                                          (a kép a stúdiómban, saját tréningemen készült)

 

 

 

AZ A V I V A intimgym

 

 

Neudl Erika  intimterületek AVIVA oktató

 

 

Magyar egészségügyi, pszichológiai segítség itt, Hollandiában! J

 

2012-ben szabadúszó AVIVA torna sportoktató, tanácsadó lettem,  12 éves atlétika sportmúlttal rendelkező, anatómia, grafológia-pszichológia és pedagógia hátterű végzettségekkel lettem AVIVA tanács-adó, AVIVA, más néven LUNA torna, hormontorna oktató. A számodra elvégezendő óraszám, mindössze egyszer 5 óra, majd otthon kell végezni heti 2x. Áldozz ennyit az egészségedért, ritmusod helyreállításáért, hormon alapú fogyásért, a fájdalom megszűnéséért. Mostantól Hollandia egész területén kezdek oktatni, és segíteni tudok a következő problémákban, illetve probléma nélküli prevencióban, megelőzésben:

 

férfiak, nők, kismamák, gyerekek vonatkozásában:  -prosztata, -potencia, -vizelési, heregondok,  férfi-női inkontinencia (önkéntelen vizeletvesztés 6 súlyossági fokozatban), depresszió, FOGYÁS, terhesség, HORMONPROBLÉMÁK! meddőség!!!, női fogamzás gátlás  utólag is, ha teherbe estél!, klimax, menstruáció rendezés (a torna egyik döbbenetes tudása a menses rendszerességének megteremtése, és a menses időtartalom rövidülése 3-4 napra, görcsök megszüntetése,) segítség, mióma, petevezeték elzáródás problémakörökben, feleslegessé válhat a műtéted, de elsősorban az egészség a cél, tehát  a prevenció/. Örvendetes, hogy : egyre gyarapodnak az „AVIVA babák”,  a nők, akik több éves, sok irányú, hiábavaló kezelés utána tornától esnek teherbe!

 

  Elkezdtem az oktatást Hollandiában, 5-10-15 stb. fős csoportokban mindössze 1x4 órát kell venned a témából, rugalmas időpontban! (Este, korán reggel, hétvégén is.) Az oktatás része, tehát az ár magába foglalja az igen kiterjedt életmód-tanácsadást, általában is, és a TE konkrét problémáddal is. Ez a torna egy összeszedett anatómiai és életmódbeli tanácsadás is egyben. J A fenti létszámú (5-15) baráti/munkahelyi csoportok önkéntes megszervezője ingyenesen vehet részt a tornán, vagy igénybe vehet magának, vagy bárki számára egy ingyenes grafológiai (írás alapján lélek) gyors-elemzést, melynek értéke 200 euró lenne! 

Kérdezz, tájékozódj, a magad, rokonaid, barátaid, jószomszédod’ gondjai érdekében, de nem kell megvárni a problémátJ : elsősorban megelőzni kell azt!: prevenció. „Ha nem változtatsz az életmódodon, nem változik a problémád!” ez ilyen egy-szerű! A világon már nem, de Hollandiában egyedülálló lehetőség, hogy az intim AVIVAtornát, hormontornát igénybe veheted!

 

  A népesség 70%-a szenved a vizeletcsöppenés kellemetlenségeitől. Hívj, kérdezz, tájékozódj... kineziológus, pszichológus, magyar nőgyógyász, grafológus segítséget tudok biztosítani, mert jó, ha tudod, minden szomatikus (testi) probléma mögött mindig a jelenlévő pszichés (lelki) háttér áll. A probléma nem más, mint szól a tested, HOGY FÁJ… és Neked  „megfelelően” válaszolni kell rá! Mindenki MAGÁÉRT felelős.

 

Csoportok, amikbe csatlakozhatsz:  1.Férfi, 2.női, 3.inkontinencia, 4.ovulációs (babaváró), 5.várandósok tornája és 6.szülés a utáni regeneráló csoportba 7.klimax.

 

 
 

 

 

 

era-bordo-sarga.jpg

  

 

 

Neudl Erika  

 

 

 

  AVIVA   intimtorna  oktató

 

neurika@gmail.com

 

skyp : Neurika

 

holland mobil:  00 31  6 52 28 50 57

 

fax, telefon: 0 75 77 14 315

  

 

7-szin-virag.jpg

 

 

 

bekeretezendő  - letöltendő

 ............................................................................................................................................................................................

 

Örömtanúsítvány

 

oklevél

 

 

A legnagyobb boldogság és

megtiszteltetés számomra volt,

 hogy megismerhettelek, és részt vettél a

Intim AVIVA-torna

erikAVIVA tréningemen,

ahol női-férfi egészséget tanítok, 

 s amelyet ezen oklevél tanúsít.

 

Gratulálok!

Kedves

 

.................................................................................................................

fantasztikus test-tudatos gondolkodásodhoz,  nyitottságodhoz, és ahhoz, hogy időt szánsz problémád megoldására,  testi-lelki merítkezésekre.   Ezek a lépések lesznek mindig tested-lelked

 kis mentőcsónakjai a szivárványok alatt, amelyeket viszont

 Neked kell minduntalan megteremtened. Mi mást kívánhatnék neked, mint értékes életben megtalált testi-lelki  egyensúlyt, egészséget!

Sose add fel.

 

Dátum: 2012. …………………………………………… ………

Neudl Erika

AVIVA

 intimgym sporttréner

06 52 28 50 57

www.ERIKAviva-method.nl

neurika@gmail.com

 ..............................................................................................................................................................................................

 

7-szin-virag.jpg

 

 

 

Menüpontok

 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség

Neudl Erika

intimAVIVAtorna
ErikAVIVAintim
Erikaviva intimgym
skyp: Neurika

00 (31) 492 11 355, 00 36 70 2 48 38 86

neurika@gmail.com

HírlevélArchívum

Naptár
<< Június / 2022 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 366601
30 nap: 4832
24 óra: 139