Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ErikAGYkontroll tábor

2015.06.03

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

még egyszer

(Noémi, 2018.06.27 18:06)

Erika az AGYkontroll táborodba bármikor elmennék még egyszer! A kajáid?!? hát valami mennyei, próbáltam, az enyém nem olyan!

köszi

(Marianna Tóth, 2018.06.27 18:03)

"Nagyon köszönöm Erika a kedvességedet. Elolvastam amit írtál, sokkal több ez annál mint amit reméltem. Jó pár millió olyan segítőkész és humánus embernek kellene lennie a földön mint amilyen Te vagy." üdv Marianna Tóth

tapasztalatom, saját

(Éva Szabó Lajosné, 2015.09.09 10:08)

Éva Szabó Lajosné
34 perce ·

Nagyszerű volt! Csak ajánlani tudom!

Zalaszentgrót

(Ibi, 2015.09.04 23:30)

címzett: saját magam


Kedves Erika!
Kezdem a toborzóval, amit megláttam a facebook-on. Végig olvastam a hajós történettel együtt és azonnal fogtam a telefont és hívtalak. Az első benyomásom az volt, hogy ez a tábor más lesz mint az eddig megszokottak. Nem is csalódtam.
Szuper ötlet volt, hogy a saját otthonodba engedtél 6 olyan embert, akit addig csak virtuálisan ismertél.
A közös chat felület, ahol már jöttek-mentek az infók a másik telilalálat. Jó volt nagyjából tudni kikkel leszünk együtt. Tökéletes volt a ráhangolás a 3 napra.
Utolsó érkezőként már egy vidám, várakozással teli csapathoz csatlakoztam. Kedves vendégként vártál bennünket, jól esett a felséges leves. Utazási élményeimen pedig mindannyian felszabadultan nevettünk.
Feszes 3 nap volt, nem éreztem üresjáratot. Igazából többet is beszélgettünk volna egymással, de túl rövidek voltak a napok. :-)
A meditációk jók voltak!!! A technikai hibákat pedig ki lehet küszöbölni.
Tetszettek a szituációs feladatok! Érdekes lenne mindennap egy kis időt rászánni a jövőben...
Mit jelent számomra az együtt töltött 3 nap?
Egy nagyon gyorsan összekovácsolódott csapat, sok-sok összeadódott pozitív energiával. Ez a + rezgés szinte tapintható volt ottlétünk során. Mindenki nagyon lelkes volt gyorsan kinyílt, hiszen értettük egymást. /AK-t nem ismerővel nehéz erről szót érteni./ A kiscsoport minden előnyét kihasználtuk és élveztük.
Magamról annyit, hogy én nem problémák miatt kapcsolódtam, hanem szerettem volna hasonló gondolkodású emberekkel együtt lenni, gondolatokat cserélni. Az általad küldött linkeket átnéztem, a nem ismerteket örömmel használom.
Erika! Ez csak rövid kivonata annak amit gondolok. Rólad mégis annyit, hogy szinte erőn felül teljesítettél, amiért köszönet és hála. Nagyszerű ember, igazi harcos vagy! Felnézek Rád, mert tisztelem az erődet és a kitartásodat!

Nagy ölelés: Ibi

Tiszántúl

(Szilágyi katalin, 2015.09.04 23:29)

Szilágyi Katalin
11:29 (11 perce)

Hol volt,hol nem volt,volt egyszer 4 augusztusi nap ami csak rólunk szólt.A barátnőm mondta,hogy lenne egy pár nap ami csak rólunk szólna.Kapva kaptam az alkalmon mert megérdemlem,mindenki megérdemelné. Elmentünk Dunakeszire Erika csodálatos otthonába.Nagy szeretettel,különleges étkekkel hangolt minket az elkövetkezendő napokra.Az AVIVA torna fantasztikus volt,a meridián szintén.A meditációkról nem is szólva. Képzeljétek el mikor a fóti hegyen a fák alatt fekszetek a Nap átsül a lombokon melegíti arcotokat és csak a madarak csicsergését halljátok a meditációs zene mellé.Vagy a Duna parton feküdni és úgy meditálni,utána megmártózni a kellemes vízben.7 csodálatos ember üli körbe az asztalt és "kőlevest" eszünk,zöldségeket,fűszeres vajat,padlizsán krémet és sorolhatnám.Nem kellett rohannunk!!!! Éjszakába nyúló tartalmas beszélgetések,hatalmas nevetések és persze a meditációk!! Kizárva a külvilágot ! Egymásra figyelve,tiszteletben tartva a másik komfort zónáját. Hálás vagyok a sorsnak,hogy megismerhettelek Titeket és ott lehettem Veletek !

Itt a vége fuss el véle Dunakeszire Erikához :)

zALASZENTGRÓT

(iBOLYA, 2015.09.04 23:28)

Ibolya Feketéné Tarpál: ..............................................
Erika! Azt gondolom, hogy ez a 3 nap mindannyiunk számára egy kegyelmi állapot volt. Nagyon jók voltak az előjelek. Mindenki telve várakozással érkezett és a visszajelzésekből ítélve nem is csalódott. Az a szeretet, nyitottság, segíteni akarás ami a lényedből áradt hozzáadódott a mi pozitív energiáinkhoz és csoda történt. Nekem életem talán legcsodásabb 3 napja volt, igazolta ezt, hogy a mosoly, nevetés végigkísérte. Sokat adtál! Sokkal többet, mint az elvárható lett volna. Köszönet érte! Szuper csapatunk minden tagja, téged is beleértve viszi magával az ott kapottakat. Röviden: Nálad otthon voltunk.
Ibolya Feketéné Tarpál
Szóval én is azt mondom: Éljen a Zélet! smile hangulatjel

pteca@freemail.hu

(Teca, 2015.07.10 16:31)

Szia! :)
Hogyan lehet a táborba jelentkezni?!
Legyen vidám napod!
:)
tec 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség

Neudl Erika

intimAVIVAtorna
ErikAVIVAintim
Erikaviva intimgym
skyp: Neurika

00 (31) 492 11 355, 00 36 70 753 28 92

neurika@gmail.com

HírlevélArchívum

Naptár
<< Június / 2023 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 397810
30 nap: 2606
24 óra: 84