Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


21. ERIKAGYkontroll tábor...Hajózni muszáj!...

Az ERIKAgykontroll tábor,  az AGYKONTROLL  sikertörténet alatt található! :-)

          

 2018.  

augusztus 3-4-5   

PÉNEK-SZOMBAT-VASÁRNAP.

  

      Ima:

Kérlek segíts segíteni a rászorulókon, hogy segíthessenek önmagukon!

 

eri-sok-sok.jpg

 

és most dőlj hátra... mesélekwink! ez egy igazi agykontrollos sikersorozat:

Navigare necesse est!

Neudl Erika: H a j ó z n i    m u s z á j!

era-szepia.jpg

motto:

 Amikor a múzsa homlokon akar csókolni,

nem árt,

ha munka közben talál...

 

AZerika történet.

Az én történetem.

A mi történetünk....

Bíztatásul…megosztom.

Éter és a hajók életünkbe való behajózásának hihetetlen történetekapcsolata!:-)                      Bocsánat, ezt rövidebben nem tudom leírni, több dolog is történt velünk…

jens-munk-a-hajos--10142396.jpg

Hooool volt hol nem volt, hihetetlen történet következik!!:-)

haj.jpg

 
Sokat gondolkodtam, megosszam-e ezt a történetet, mert – természetesen nem akarom, hogy bármi is visszafelé süljön el…Egy agykontrollos  csoportban azonban csak pozitív hozzáállást remélek, végül úgy döntöttem, bíztatásul megírom! Mert a sztori egyedülálló és rendkívüli! Vagy én tudok valamit nagyon vagy az UNIVERZUM szeret engem! és ez így van!

A dologban azonban semmi kérkedés nincsen, mert kizárólag tényeket írok. A leírtakra, hogy így volt szó szerint,  ötven feletti tanú van….:-)

A történetem Hollandiával kezdődött, amiről tudni kell, hogy legtöbb kisvárosban minden 2. utca víz…sekély csatorna. Így azután természetes, hogy a 10 évesektől kezdve majdnem mindenkinek van bicaja, meg egy kis hajója… és ahogy Te elmégy  Mo on sétálni, Sopronban,  itt sokan elmennek a kis csónakjukkal pöfögni a kertek alatt. Ámulat szép, hogy egy forgalmas, igazi főutca mögött milyen mesevilág van! Kertek, víz, vadkacsák….5 perc múlva vadregényes nádasban lehetsz! Vízen be lehet menni Amdterdamba is, vizitérképpel!

Mi is szerettünk volna egy kis hajót, bár külföldre telepedés alkalmával nem ez az első gondja az embernek!! Gond volt, nem is kevés!  Agykontroll, Carolyne Deal

https://www.youtube.com/watch?v=9dAB_D_Nhik

tervek bevonzási technikáját használom évek óta, you tube on és google ban is megtaláljátok, szenzációs, pontos…

Abban,  3 időben (közeljövő, távolabbi, nyugdíjas tervek vízstintesen) 5 rétegben, (függőlegesen )

mid van  (I have)

érzelmileg, to feel

mit kell tenned   to do

szolgálni     to serv

tulajdonságok amivel rendelkezni szertnél  to be

Th. hetek munkája, hogy megtervezd az életed, mérlegelés ide-oda…tényleg ezt akarom?  ez fontos? vagy nem is????

nem könnyű, de ez a váz nagy segítség! cerkával töltsd ki, hogy változtathass!

Még munkánk is alig volt, de ott volt a tervek között kijelentő mondatban: „És hamarosan itt áll a kis vitorlás hajónk!”

/ebben a Carolyn Deal tervezésben nagyon sok apró trükk van, finom részlet hogy hogyan működjön, akit érdekel, mint tanácsadó, tudok segíteni!/

  ÍGY KELL, KIJELNTŐ mondatban, MEGVALÓSULT MÓDBAN…magnóra mondtam rá az egész hosszú szöveget és alfában hallgattam minden nap 1x vagy 2x a SAJÁT konkrét terveimet.A SAJÁT hangomon! (Hagyj szüneteket mondatok után, hogy legyen idő vizualizálni!!! ) közben éltem, BICAJOZTAM, sétáltam nagyokat, ISMERKEDTEM…MENT AZ ÉLET  maga útján…Lakást kerestünk…több embert megismertem…

Carolyn tanácsai PDF ben is megtalálhatóak a google-ban..

Miért nem kerested eddig?!?

 http://linkcsik.us/csoport/wp-content/uploads/A-hat%C3%A9kony-programoz%C3%A1s-titkai.pdf

3 hét sem telt bele, a sok gond közepette kaptunk egy pszichiátertől egy telefont, hogy párom segítsen neki, majd egy másik telefont, áll itt egy kis hajó a kertben nem kérjük??.

- De kérjük! :-)

... és van hozzá egy kis yamaha motor.  nagyon ledöbbentem, és nagyon örültünk neki. És tényleg kis vitorlás volt hozzá árbóc, stb. 4 személyes szürke…Határtalanul örültünk neki, és hálásak voltunk!!!:-)

terhi-boat-mark-erikazsolt-black-and-white.jpg

      fekete fehér

 

 

 

színesben...terhi-boat-mark-erikazsolt.jpg

 

 kertvegunk-hajonkkal.jpg

 

 

 

 

 

 

Hihetetlen, de a fő utcában lakva ez a kertünk hátulja. A kedvenc képem, az első kikanyarodás! Csodás mohazöld...

  De én csak mondtam, mondtam a szöveget és  az UNIVERZUM tette a dolgát!  naszóval....Kis idő múlva párom egyik munkahelyén azt mondta a főnök, aki nem tudott a hajós terveinkről!!!!

- 2 éve áll itt egy 6 személyes SOS mentőcsónak, fogalma sincs hogy került ide és kié ez egyáltalán???? vigye innen, egy doboz sörért az övé lehet… és ez így is lett.

sos-hajonk.jpg

A SOS hajónk, épp lefestve, áthidalókkal megerősítve...(fém bordák az aljában...)

 Fém áthidalókat csavaroztunk rá, hogy megerősitsük, lefestettük szürkére!  Voltak hibái, kijavítottuk és ekkor elhatároztuk és megálmodtuk azt, mi a végső cél:  hogy ezeket rendbe hozzuk, eladjuk és szép lassan egyre nagyobb és nagyobb… (pénz nélkül cserével)  lesz egy olyan kis 2 szobás hajónk, amivel több napra is el lehet menni, rajta főzni , aludni lehet!

Ki is néztük a méretet és ebben ( is) egyet értettünk párommal, akinek van 24 év vitorlás tapasztalata, nagyon ügyes ebben is! Istenkirály keze van... Ez a mentőcsónak olyan stabil, hogyha a partról belépsz a szélére, akkor sem billen el! Buli alkalmával barátaink csodálkoztak, mert nem is mondtuk de valahogy kiderült…hogy 2 hajónk van a semmiből, de nem itt történet vége!:-)

  Csak ámultunk a döbbenetettől, amikor páromnak egy 100 km rel Utrecht (ejtsd ütreh)  arrébb lévő városkában lett munkája egy családnál, ahol annyira megszerették a nyílt természetét, tiszta munkáját... pontos megbizhatóságát...hogy a munka végeztével közölték, beszélni akarnak vele!

-           - Arra gondoltunk, mondta angolul a holland művészházaspár, hogy nekünk már úgysem kell, neked adnánk   egy 7 m hosszú vitorláshajót, motorral! Kéred?

  …rendbe kell hozni ugyan, de nekik már nem kell!

Párom jött haza és lelkes volt, nem fogod elhinni, Era, mi történt?!?:-)) Kaptunk egy 7 m es vitorlást! Csakhogy értsétek a lényeget....velük, előtte hajókról SOSEM beszéltünk!!

Na erre mondja  a szleng, hogy se köpni se nyelni nem tudsz, hogy ez hogy működik az UNIVERZUMBAN??? Ők szintén semmit nem tudtak hajó bevonzásainkról. Párom néha mondja nekem,

- most én mosogatok, Te bemégy a hálóba és kontrollozol a  lottoszámokra....,devil 3 már megvan...

Nem kis gond  volt a szállítás, de…  újra és újra nekifutottunk…. végül megoldottuk ezt is!  Alig volt pénzünk, de darut béreltünk...kiemeltettük...

Elszállítottuk a hozzánk 10 percre lévő tóhoz, egy hajógarázsba... Én magam nőként is részt vettem a munkálatokban, ez nagyon természetes persze, nem érdem... 12 év válogatott atlétaként mindig is szeretem a fizikai munkát is…csiszoltuk, gyűrtük, gyötörtük… emeltük az árbócot, nem könnyű munkák....!... lakkoztuk, ezek nagyon szép időszakok: Másnál a költözés festés feszültség, veszekedés  forrása. Nálunk csodaszép... beszélgetünk, jókat zenélünk és boldogok vagyunk, kiszakadunk az időből! Perzse dolog van, de jól vagyunk..…és örültünk, ilyenkor váratlanul megöleljük egymást, a minket ért szerencse révén...hatalmas az öröm, amegélt öröm... hitetlenkedtünk…hálálkodtunk is, ez fontos. hála hála hála....

Mind a  3 hajót úgy kaptuk, hogy azok, akiktől kaptuk, nem tudták, hogy mi hajóra vágyunk. Csak beküldtük az éterbe az infót!  Ugyanakkor az agykontroll bizonyítéka, hogy környezetünkben senki egyetlen hajót sem kapott, mi meg már 3-at...!!! ennyit a hollandok sem!

Csak 5 hónap, ha eltelt, amikor a SORS mindezt űberelte!!!

 A mese úgy folytatódik….hogy..

Én, a kiállítás rendezői terveim miatt felregisztráltam egy TAGGED nevű világportálra, ma is fenn vagyok! Erika N. néven...  talán emlékszik, aki olvasta, itt talált meg az a csoda is, hogy nemzetközi marketing tervet kellett volna ínom és ilyen szakembert sodort felém a sors, Fredet, aki amúgy költő, zenész....haláli egy jópofa hobo ember...együtt írjuk a következő mesekönyvemet, 3 nyelvű lesz...

 

gelilchzivq4b-9q8w8nvse562yyedmlx3qcc17qioucoojohu-0xg--.jpg

miközben nemzetközimarketing tervet kellett írnom….ennek matematikai valószínűsége 1 a millióhoz....

az Amsterdami polgármesternek, Cohennek küldtem a marketing tervet....! ))   (Mire odaért a terv, leváltották!:-) )  Fred, aki a Harlemi egyetemen tanít...és a TAGGEDEN talált meg, ma is csodajó barátunk!

...emlékeztek? mert mindig találkozom a megfelelő emberrel, aki a pozitív céljaimhoz hozzásegít!....ugye?

Közbe kell szúrnom, hogy én  a Carolyn Deal táblázatba, amikor kész voltam, MINDEN BLOKK KÖZÉ BEÍRTAM SZÍNES  FILCCEL: kb 40 x… 

„Mindig találkozom a megfelelő emberrel, aki a pozitív céljaimhoz hozzásegít!” Ebben nekem van valami megnyugtató momentum, hogy nem minden megoldás az én vállamat nyomja, hanem akivel találkozom, az hozzásegít... És ez jó!...

Ez sokszor benne volt, van, lesz!

vrijheid-sailing-boat.jpgcsiszolgattuk

 

vrijheid-sailing-met-textil.jpgilyen...

Na , egyszer csak ír nekem egy IDEGEN!!!!  (szintén a TAGGED en talált meg) holland ember, Ron, (tegnap is itt vacsorázott, magyar töltött karalábét…kókusztejjel besűrítve.... ) ) imádok főzni... szerintem az művészet és kreativitás....közben hallgatom a mesterkurzust vagy agykontroll sikereket, rádiójátékokat, Szabó Magdát, Karintit,Dosztijevszkijt(a rádiójójátákokat gyűjtöm)  vagy relax zenét...Miért utálnak nők főzni???

Psota Irén mondta egyszer egy interjúban:

"Aki etet, az szeret!"..naszóval... (ez ma már fel van írva kis végleges hajónk konyhájába!...)

RON hívott, hogy egy Amsterdamban lévő hajólakáson (!!!) lakik, nyugdíjas,  a felesége magyar…menjünk már el csak úgy meglátogatni őket!

...nem egy hajólakáson jártam már itt, többet meg is fotóztam…ipari hajókon sokszor 80-90nm es lakások lapulnak, szaunával kandallóval, mindennel.... nem is hinnéd!...de mindig nagyon érdekel, 17 évig voltam lakberendező újságíró, design szempontjából nekem ez nagy kaland!!                                                 Emlékszem, én vittem kaját, hogy meglepjem őket, cakkos dinnyehéjjban dinnye-salátát,

imag0033.jpg

egyebet, nagyon örültek. Beszélgettem  Andreával, nem is figyeltem a  „fiúkra”, de egyszercsak eltüntek!

Mikor fél óra múltán visszatértek, kérdem párom, - hát ti meg merre jártatok???  Párom elhűlt volt, zavart: el sem tudtam képzelni mit fog mondani.surpriseMi történhetett??coolbaj van???surprise

                         - Era!!!surprise, nem fogod elhinni, mi történt?!?!???

                       -   Mondjad már az Isten szerelmére?! Mi van?!?

               -         Hát hihetetlen, elképesztő… hihetetlen!

         - huh? Na???  ????? :-O  

Kaptunk egy 2 szobás, angol WC s kis Jachtot!!! Olyat, amilyet végül akartunk!!

Ugyanazt kérdeztem akkor, amit azóta mindenki, de mindenki,  ha mondom, hogy ezt kaptuk egy idegen embertől:

 - Hogy de hát miért???

Azóta vagy 5x megkérdeztem Ront, miért nem adta el? Azt mondta még rá kellett volna költeni, azt nem akarta....de miért nem adtad el olcsóbban?...erre sosem válaszolt...legyintett...

 Azért, amiért a kis terasz-tavat kaptuk, rég szerettem volna... neglett, cipelem kifelé...  és utánam szaladtak, jaj a szökőkutat nem kérem???? - de!! egye fene, kérem…:-) ez most ilyen...csoda a teraszomon....

holland-terasz--to-ret.jpg

amiért találtam lakásokat bérelni pont akkor és pont azt, amit szerettem volna...és jókat!! … mert vágyunk rá! (ezt külön megírtam az agykortoll sikerek oldalon!)

LOREÁL, mert megérdemlem! 

azért, mert kitartó vagyok.

Mert van hitem!

Mert működik!

 RON,  ez az idegen ember azután tényleg nem tudta, hogy mi pont egy ilyen méretű, ekkora hajót akartunk végleg. De felhivott és odaadta! Csoda, nem??? De odafönn valaki tudta!angel

Egy hajóhoz juthatsz azért, de 6-hoz???

 Megint  nagy feladat volt, hogy vajon hogyan is hozzuk el Amsterdamból megfelelő LÓERŐS motor nélkül, mert az még most sincs....nekem sem egyszerű minden, hónapokig kerestem, hirdettem, kopogtam be nagyobb hajókba...hogy segíség kell  ...Amsterdamból ide….de ez megint az én feladatom lett. Zsolt az ilyenket nem tudja intézni...

Jól "összeagykontroloztam" magam, :-)))  és megoldódott ez is.

Egy, a  városkánkban hajón lakó pár segített, akik egyszer télen...  még a holland létünk elején... behívtak…és úgy beszélgettünk 4 órát…, hogy ők nem beszéltek angolul, mi meg nem hollandul…, mutogat, ír, rajzol, nevet, erőlködik... :-) nagyon nagyon hideg volt, míg bent meleg kályha duruzsolt... holland ritkán enged be...  és nagyon sokat nevettünk! de jó is volt Istenem!

 ...azt mondták a motort nem adják oda, de eljönnek velünk és négyen hozzuk el Amstedamból. Nanáhogyígyisjó!!!! Megoldottam!

  Volt pezsgőzés, vittem szendvicseket, fotó, avatás, öröm..., vittem mindent, ami kell…a kis zsilipelések szenzációsak voltak. (víz....Kapu elöl hátul, bezár, víz föl le…és átzsilipelnek egy másik vízszintre…). A magasan lévő zsilipmester holland fapapucsot enged le, abba kell tenned a zsilipelés 5 euróját!!! Filmszerű, mókás...

 Minden percét élveztem!!!...hála és hála járt át... Csodás út volt 5-6 órás… Én egy FETBOY zsákon döglöttem a hajó/nk! orrában és az volt a dolgom csak, hogy feltegyem a lábam oda, ahova akarom,  és akkor, amikor akarom...ez a hála és a megérkezés a lélek ünneplés ideje, mert mindennek ideje lészen... 11 éve élünk itt, ismertem az utat, de hajóról, más...

és  Persze megint  javítani kell a hajócskánkat, de megérkeztünk. Ekkorát akartunk…ilyet. itt van. A javítás meg? öleléses, zenéléses, jókat evéses, örömködéses jó móka lesz! Szabad program. A MI hajónk, mi akaratunk, mi célunk, mi időnk, mi örömünk.

 imag1665.jpg

 

 

 

 

 vitorlaárbóc vízszintesen...ROnék hajólakása a nagy, és a megkapott kis Jacht a mienk...terarsz, nappali, konyha háló, angol wc benne. 4 személy alhat benne..

imag1666_burst002_cover.jpg

és a kis konyhácska felől....hátam mögött a hálófülke angol WC vel...konyha előtt a terasz...:-)

imag1669_burst002_cover.jpg       Még a sörnyitó is vasmacskás, a lukas, kézzel horgolt edényfogót is megtartom, ereklye!!a hajókürt, ami szól, a kolomp, a szép lámpa rézből... korhű berendezés...

imag1667.jpg

 

 

 

 

imag1507.jpg hozzá hordozható, lecsukható kis habkönnyű asztalka, hogy dinnyét együnk majd kinn!

 

És a csodáknak még nincsen vége! Az idegen holland embertől :-) ajándékba kapott :-) jach-tocskánkat szinte azonos árban erre az értékes, végleges, angol WC s, hálószobás, étkezős Hajóra tudtuk cserélni... Az értékes hajót, kb egyötöd áron (!!! :-) ) tudtuk a csodával határos módon cserélni, egészen hihetetlen szerencsével... A másikat ezzel  az időben 2 nap alatt sikerült eladni, miközben ezek a hajók évekig eladhatatllanok!!! (Ha nem sikerült volna a régit eladni, nem tudtuk volna ezt az megvenni! :-) )

Egy érdekes agykontrollos adalék... :-) Párom mondta, hollandnak akarja eladni. Mondom, ezt KÁR így kikötni... mert én valahogy úgy érzem, hogy magyar veszi meg...:-) ...és akkor annak kell odadani...

- Nem hiszem! - mondta párom...

2 nap múlva jelentkezett egy nagyon jó fej magyar srác, hogy nászajándékba venné meg a hajót a barátjának, és semmiképp ne adjuk el másnak...! És 200 km -t lehajózik majd vele úgy délre, hogy még nem vitorlázott, hajókázott. Hááát????!!! Motorral menne persze... - Necces terv. - vakargatta fejét a párom, aki 24 éve vitorlázik...

Nos...Szombat reggeltől hétfőig tervezte a hajóutat, de szerdára ért haza! Nem maradt a bólyák között, és zátonyra futott :-) ki is lukadt egy hekyen...

Ám a barátja, :-( ismeretlen okból, :-( és döbbenetes módon meg sem hivta őt az esküvőjére, :-( miközben a srácnak ez a barát volt az esküvői tanuja régebben... Micsoda grimasz/pofon  az élettől!!!  így az övé lett a hajó! Lefestette, kijavitotta és ma már nagyon szereti...Isten útjai kifürkészhetetlenek...

Nos a boldogságunk, Kicsikénk...:Happy Miléna

kirie-daru.jpg daruval érkezik, annyira boldog nap volt ez is! :-)

kirie-oldalrol.jpg teljes vjzkék pompában, a másik fém felülettel ellentétben ezt soha többé nem kell festeni, mert poloészter! Slag és kész. Persze matrózmunka azért sok van! :-)

 

 

img_20190617_175543.jpg

 

img_20190617_175638.jpg 6 személyes ebédlőcske

kirie-jacht1.jpg paraván mögött WC, az egész5-6 főnek van alvóhely...

 

img_20190617_175608.jpg

img_20190617_175633.jpgA bőven kényelmes háló pihe puha párnákkal és pihe puha pléddel  kialakitva   

 

Nagyon büdös, nagyon koszos, nagyon-nagyon sok munka volt vele...

 

kirie-terasz-asztallal.jpg a terasz fedett is lehet, asztalkával

 

kirie-terasz.jpg vagy félfedett vagy tejesen fedetlen   - asztalka nélkül...

 

kirie-jahct-2.jpg 

img_20190617_175622.jpg

a konyha sütővel, mosogatóval/munkapulttal ...viztartállyal, gázzal...

kirie-kormany....jpg beépített motor, klasszikis hajókormány :-)

img_20190617_175633.jpg a háló végében egy térkép párna, arról a tóról, ahová 20 perc pöfögés után kiérünk, és ahol péntektől vasárnapig el lehet veszni a világ elől...

- O -

Nagyon hálás vagyok az életnek, a páromnak, hogy van/létezik,

era-zsolt-kozelrol.jpg  mi

az UNIVERZUMNAK, hogy szeret,

és Dr Domján Lászlónak, mindenért áldás.

Kedves Agykontrollosok, a 6 hajó egyikét sem kértük attól, akitől kaptunk. Ez a történet szó szerint így volt.

vitorlak-1.jpg

száradnak a vitorlák a teraszon...

 

vitorlak2.jpg

És ez így van!

Domján Lacival egyszer csináltam egy interjút, a szülei lakásában voltunk...szőlővel kínált, mert TESTkontrollozott... Az interjú a LÁTLELET Katedrában, egy csodaszép pszichológiai lapban jelent meg...

A képeket róla meg az inzterneten találtam! Jót nevettem, hogy hajós... Na! mondom, a képnek, akkor jössz velem a cikk végére!!!

dr-domjan.jpg

dr-domjan-mentoov.jpg

 Domján László előző életében szerzetes volt, szerintem pap ma is, hiszen nagy sikerrel hirdeti a békét, szeretetet,  az agykontroll ugyan nem vallás, hanem egy tanulható technika,  mégis béke, tudás keletkezik, amerre jár.

megyünk, ahogy tudunk...

Navigare necesse est.

Hajózni meg muszáj!

.......................................................

utóirat:

Erika Neudl:   KÖPÉS ÉS NYELÉS:::

Hajózni muszáj...Kedves agykontrollosok....

Még egyszer szóba kell hoznom, azt hogy se köpni se nyelni nem tudok ettől, ami MOST történt, pontosabban azóta, hogy megírtam a sikertörténetemet. Tudjátok 4 hajó érkezett az UNIVERZUMTÓL hozzánk...úgy, hogy mi persze nagyon vágytunk rá, és én napi rendszerességgel kontrollozgattam az élettervemben erre is....magnóról, a saját hangommal, saját terveimet.... de attól, akitől kaptuk, azok egyikétől sem kértük! Ha megnézitek a történet 3. képét, ahol olyan ívesen fordul életében először a hajónk alattunk, az a gyönyörű mohazöld fotó....nos ott: vagy véletlen vagy nem véletlen (?!?!?) Görgess CSAK FELFELÉ, A ZÖLD KÉPHEZ, AHOL BEKANYARODIK AZ ELSŐ KIS HAJÓ...belóg egy gyönyörű türkizkék hajó. Az első kis szürke hajónkat ellopták...és lett helyette azonnal egy másik, az 5. ! Az a bácsi, aki meghalt, akié a hajó volt,  azt  hajót mi kaptuk meg. Kaland volt ez is, már 2/3 részben a víz alatt volt. Onnan kellett kimenteni! Most ez a kis hajó, amivel a városban hajókázunk akár egy hétköznapon.

Ez olyan LOREÁL, mert megérdemlem!wink

.............................................................................

 

következő tábor:

1.TURNUS 2017. augusztus 18-19.20 PÉNT-SZO-VAS.

  2. TURNUS 2017.AUGUSZTUS 25-26-27  PÉNT-SZO-VAS.

jelentkezés módjai lenn...

  

DUNAkeszin (BP Nyugatitól 20 percre!ÁLLOMÁS NEVE Dunakeszi Gyártelep)

smileyA tábornak olyan nagy sikere voltcheeky, hogy az első csoport újra eljön! yesA meghirdetett tábor - elképesztő -  24 perc alatt telt be!enlightened400 ÉRDEKLŐDŐ VOLT!  A táborban minden rugalmaswink: együtt döntünk: programok, ételek, pihenés, torna-mozgás. Együtt vagyunk, magunkért. angelJöhetnek rokonok, barátok, családok, párok, mozgássérültek, és 1-2 nem agykontrollost is befogadunk!

ak-tabor-lanyok-ebedlo.jpg

rendhagyó

ERIKAgykontroll-     

DUNAtábor   

    

SIKERTÁBOR

módszerünk, ha néha  sírod kell...

 ötletünk, ha többet nevetned kell...

NAGYON EGYEDI, "SOSEMVOLT"  TARTALMI ÖSSZETÉTELLEL

 

3 TISZTA nap!

az mi?mi az

csütörtök este érkezel

-  PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP teljes TISZTA  TRÉNINGNAP -

 HÉTFŐ REGGEL HAZA

jelentkezés   =     befizetéssel!

 •   ára 29 999 Ft  teljes ellátás, szállás
 •  
 • Budapest Bank:
 • BUdapest Bank 

  5100 1933 5207 6187

  közleményben a neved és hogy SK tábor

 • (legalább)
 • 3 szori étkezés, különös kávék, ínyenc tea korlátlan fogyasztása
 •  
 • Az első 10 jelentkező között egy grafológiai szóbeli gyorselemzést sorsolunk ki!

a TÁBOR egyedi  jellemzői 

 • agykontrollhoz közeli, különösen hatékony ÉS  KÜLÖNLEGES  technikák megtanulásával, megcsinálásával…80 % ban agykontroll, de pár egyébtechnikát is megtanítok!
 • étkezés: paleo/vega/vegyes (eldöntjük)   (gourman asztali kényeztetés, különleges étel-, és  különleges tea- ízek (sok!) kedvelőinek ) (ha lehet a dohányzás mellőzése)
 • napi 3x-i vagy több! vezetett meditáció (megszavazás esetén esti csillag - meditáció)
 • MINDEN DÉLBEN Duna-parti vagy kerti meditáció (időjárásfüggő)
 • AVIVA intimtorna bemutatása (nem a komplex tréning  (100 betegséget gyógyít, szavazás esetén lesz, életörömre, depresszióra, elképesztően komplex!(diplomám)
 • A táborba végzett agykontrollosokat várok! (esetleg kivételesen lehet érdeklődő, aki nem végzett ) Alapkontroll ismeretek fontosak, de kiegészítjük azokat!
 • Rövid kirándulások beiktatva  Fóti Somlyó-hegy tetején meditáció, Duna-part, meditáció céljából...(időjárásfüggő!)

ajándékok számodra:  Zenei CD ajándék, meditáció linkek, receptek, technikák

Története: ,

Hogyan keletkezett pont ennek a tábornak az ötlete?

Jó pár éve 3 évig tartottam a 2 napos grafológiai tréningjeimet igen nagy sikerrel: "Ússzon a tudásban" címmel, ahol uszodával szaunával kezdtük és fejeztük be a napot, közte a tréning! Csodás könnyű érzéssel.  29 éve végeztem agykontrollt, számos döbbenetes sikerem van. Amsterdamban élek, otthon van egy csodás helyszín...és most ott a Dunaparthoz 7 percre megálmodtam ezt a tréninget. Jól bevált, kipróbált módszerek,agykontroll területén újítások,                 ( színmeditáció, írásterápiával GYÁSZfeldolgozás) és jól bevált meditációkat tanítok, amikhez a végzettségeim tudásai csodásan belesimulnak! (grafológia-pszichológia, pedagógiai végzettség, egészségügyi végzettség, anatómiai, végzettség, pszichoszomatikus betegség kezelés, tanítás)

Újságírói múltamban 4 évig voltam gasztronómiai újságíró, mint NŐ, mint ember imádok főzni, etetni. Psota Irén mondta egyszer: "Aki etet - az szeret" . A konyha részét is felvállaltam tehát.Marokkói, török, görög, magyar,holland, lengyel, olasz ételek ízeit csempészem az asztalra. Eddig csodás sikerrel.

csütörtök este érkezés, elhelyezkedés, beszélgetés 

58168_243228305815433_709556750_n.jpg

1 nap. péntek

 • reggeli
 • reggeli meditálás
 • AVIVA hormontorna beiktatása szavazással…   -

ismerkedés, a meditáció elméleti alapjaival film , sikerbeszámolók, meditáció

ebéd - étteremben, menü

 , délután konfliktusnapló  megszerkesztése,  problémák- megoldások

gyógyító meditáció a dunaparton, és TIBETI 5 rítus meridiántorna

rossz idő estén kandalló mellett    J

örömmeditáció felépítése

 

2.nap

reggeli

de: színmeditáció (Neudl Erika saját munkája), színek pszichológiai jelentése

  Carolin Deal bevonzási élettáblázat a saját életedre megszerkesztve, (kép és hanganyag, videó)  műhelymunka (lebilincselően érdekes)

ebéd étteremben

 önbizalom erősítő meditáció,

szakítás, munkahelyi  veszteség  utáni felépülés-tréning, (3 részes feldolgozó táblázat megszerkesztése, Neudl Erika saját tulajdonú anyaga, publikálva LÁTLELET KATEDRA)

vacsora

 

3. nap

reggeli

meditáció a testi állapotod javítására,  AVIVA torna,

ebéd étteremben

Fóti Somlyó kirándulás, CSÚCSRAJÁRÁS      

fot-meditacio.jpg

      (kis mozgás kb 20 perces hegyi séta) majd vezetett meditálás a hegyen, sikerélmények beszámolója (a beszélgetés nagyon fontos) téli táboroknál USzODA

ebéd étteremben (menü)

Dunaparton meditáció a kreativitásért- télen kandalló, tűz mellett!

sikertörténetek

csillagfényes meditáció- télen kandalló

vacsora

szalonnasütés (ha igény van rá)

…………………………………………………………………………………..

amit hoznod kell:

 • nagy méretű füzet
 • 30-50 db fehér vagy színes lap, cellux
 • polifóm lap meditáláshoz (fontos)
 • színes filckészlet 24-48 színű, toll, ceruza
 • kényelmes tréningruha vastag zokni, sportcipő, könnyű széldzseki
 • szalonna
 • 5-7 különböző féle gyümölcsből 1-1 szem, ez csodás szimbolikus értékű hagyományunk! majd elmesélem... (citrom, narancs dinnye, szilva, mangó, banán, kiwi, alma, exotikus gyümölcsök, körte, birsalma, dió mandula stb. bármilyen lehet abból egy szem)
 • egy fél öklömnyi lapos kő (erre írni fogunk valamit)

 étkezés: (a jelentkezőkkel előre megbeszélten:vegyes vagy vega vagy paleo) + étkezési hozzájárulás 3333 Ft! 

reggeli:

hideg terülj terülj asztalkám!

(svédasztal) lekvárok, méz, vaj, 3 zöldségkrém, házi lepény kenyér

 • 10 fűszeres sárgarépakrém, (isteni)
 • pikáns cukkíni krém tibeti fűszerrel (könnyű zsírtalan, mennyei)
 • arab padlizsánkrém (pikáns)
 • római köményes petrezselymes vajkrém (exotikus)
 • lesütött padlizsán és cukkíni korongok, görög sült paprika sok fűszeres olívában, forró pirítóssal vagy lepénykenyérrel (mennyei! táborunk nagy kedvence mind)

  kacsazsír lilahagyma glüténfree kenyér töpörtyű, sült szalonna,  )

ebéd - étteremben

………………………………………………..

vacsora minden nap más-más :-) :

korlátlan, meleg

 

gazdag Kőleves   

                  ko.jpg

amiből választunk szavazással:

este

soljanka leves                              KŐvel

savanyúkáposzta leves                  Kővel

olasz minestróne leves                  Kővel

Tom kai kai

 

őszibarackos-zöldbabos marrokkói  KŐvel

koleves.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

kóbászos’ krumplileves                                              napersze Kővel!                                                                               (A KŐleves egy magyar népmese - elmesélem)

szivko.jpg

Nagy mennyiségű 5-6 liter rendelkezésre álló egytálétel leves fogyasztható az egész este folyamán 6-10 ig melegen tartott minőségben, kötetlenül,  többször is, szabadon.Házi paleo kenyér.

A tábor alatt a kávé,  tea(sokféle  gourman tea!!)  fogyasztás korlátlan.A táborban ki leszel szolgálva, de ha akarsz segíthetsz.

jelentkezés    =       befizetés

06 70 2 48 38 86

neurika@gmail.com

skyp: Neurika

face book: Erika Neudl

Fizetési szabályok, lemondás:

Azok, akik legalább 7 nappal előtte lemondják, betegség vagy bármi miatt, egy másik, számukra megfelelő alkalommal jöhetnek a táborba. Pénzt nem fizetek vissza.  A jelentkezés = befizetés, és egyúttal az itt leírt szabályok és lemondás feltételeinek tudomásulvételét jelentik!      Azok, akik nem jönnek, és le sem mondják LEGALÁBB   7 nappal előtte, azok  az összeg felét elveszítik 15 000 Ft , és annak pótlásával jöhetnek egy bármely, számukra alkalmas új időpontra.

Azok, akik eljönnek, nem mondják le, de 1. 2. 3. napon hazamennek szintén nem kaphatják vissza a tréning árát. (késői lemondás)

(Ez a szokásos joga és tréningszabályzat mindenütt.)

(A tréning részemről hatalmas szervezéssel, foglalásokkal jár, (repülőjegy, étterem, szállás, ételek, tárgyi eszközök, takarítás stb. ..)

 Felnőtt felelősséggel szervezem, heart   felnőtt felelősséggel jelentkezz yes  és vegyél rajta részt. smiley

 

 

Cikkek

ErikAGYkontroll tábor

2015.06.03

 

Agykontroll sikerek - teljes bejegyzést nyisd meg.....

2014.07.19

 
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség

Neudl Erika

intimAVIVAtorna
ErikAVIVAintim
Erikaviva intimgym
skyp: Neurika

00 (31) 492 11 355, 00 36 70 753 28 92

neurika@gmail.com

HírlevélArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2023 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 407179
30 nap: 2951
24 óra: 121