Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


16.ErikAviva intimtorna

AVIVA-módszer intimtorna, intimterületek tornája

picture111.jpg Neudl Erika: AVIVA-módszer intimterületek tornája sportoktató

 

 

Bemutatkozás:        

          „2012-ben szabadúszó AVIVA-módszer  tanácsadó, sportoktató lettem. A módszer közel 100 kismedencei problémán segít! 12 éves atlétika verseny-sport múlttal rendelkező, anatómia-, grafológia-pszichológia-, és pedagógia hátterű végzettségekkel lett negyedik végzettségem AVIVA-módszer  intimtéma tanácsadó, más néven AVIVA HORMONTORNA oktató.

  A módszer csodája: injekció, tabletta, műtét nélkül saját testeddel segíthetsz problémádon! Minden izmot megmozgató, minden gyakorlatában  a kismedencére irányuló,  sport-ruházatban történő táncos intimtorna, 8 különböző csoportban. Most az „alap 18 gyakorlatsor” betanítása a  cél. (De a 3 napos ott tartózkodásban bármely más csoportot megcsinálom: férfi, ovuláció serkentő inkontinencia, terhestorna stb! )

A torna a hormonháztartásra IS hat. A számodra elvégezendő óraszám, csodás hangulatú tréning, mindössze 1 x 4-5 óra.  80 %-ban azonban ezeket követi jó pár begyakorló óra, amikor együtt tornázunk a világon bárhol is vagy, bármikor kereshetsz! Áldozz ennyit az egészségedért, ritmusod helyreállításáért, hormon alapú fogyásért. Hollandiában és Magyarországon oktatok, valamint skype-on az egész világon!(referenciák: Finnország, Kanada, Írország, London, Németország, Románia, Franciaország)             

     Segíteni tudok a következő problémákban, illetve probléma nélküli prevencióban, megelőzésben:   férfiak, nők, kismamák, gyerekek vonatkozásában:


prosztata-, potencia-, vizelési-, heregondok, hólyagsüllyedés,ARANYÉR (bélfal lazaság), férfi-női inkontinencia (azaz önkéntelen vizeletvesztés, vizeletcseppenés: 6 súlyossági fokozatban, pl. elcseppenés futás-, tüsszentés-, lépcsőzés következtében…ez az első fokozat.

  A végső fokozat: a folyamatos vizeletvesztésfolyás, pelenka.),segít depresszió, FOGYÁS,méh-süllyedés, hólyaglazaság, frigiditás, hüvelylazaság, terhesség, HORMON-PROBLÉMÁK-ban! Meddőség kezelésében kiemelkedőek az AVIVA módszer intimtorna eredményei, női fogamzásgátlás utólag is! Klimax, endometriozis, LIBIDÓ problémák,  menses rendezés (a torna egyik döbbenetes tudása a vérzés rendszerességének megteremtése,BEÁLLÍTÁSA és időtartalom rövidülése 3-4 napra, ha 8-9napos, 28 napos ciklus beállítása, ha pl. 39 vagy 45 naponként jön a ciklus… görcsök  megszüntetése,) segítség, mióma, petevezeték-elzáródás problémakörökben, feleslegessé válhat a műtéted, de elsősorban az egészség a cél, tehát a prevenció, azaz megelőzés. Örvendetes, hogy: egyre gyarapodnak az „AVIVA babák”, nekem már eddig 128 AVIVA babám van. Nők, akik meddőnek hitték magukat, a torna hatására több éves próbálkozás, orvosi kezelés után, s az AVIVA torna után estek teherbe…A torna jótékonyan hat a depresszióra, hiszen hormontorna!                                  

 Az oktatás része, tehát az ár magában foglalja az igen kiterjedt, teljes körű, életmód-tanácsadást, szokás-átalakítást, általában is, és a TE konkrét problémádban is. Űrlapodat látva  tudok a Te problémádról is! Legnagyobb igény azonban az egyéni AVIVA intimgym órákra mutatkozik, ez is megoldható, sok esetben SKYPE-ON is. – Konzultáció skype-on.  Keress, kérdezz, nincs rossz kérdés!  smiley                                                                                                                    

Az AVIVA gyakorlatokat, pl. alap 18 gyakorlat… otthon kell végezni a megtanított módon, zenére (8 különböző csoport létezik) mindössze heti kétszer kell OTTHON 20 percet tornáznod, és ez nagyban hozzájárul hormonegyensúlyod szintentartásához!
Hívható vagyok telefonon, skypon, E-mailen, kérdezz, tájékozódj, a magad, rokonaid, barátaid, "jószomszédod"  gondjai érdekében, de nem kell megvárni a problémát . „Ha nem változtatsz az életmódodon, nem változik a problémád!”
ez ilyen egyszerű! Az AVIVA módszer kialakulásáról (1), magyar honosításról (2)  és az én rendhagyó terveimről (3)  itt olvashatsz a leginkább összefoglalt cikkben.: http://www.erikaviva-method.com/cikkek/viva-aviva-hollandia-cikk/  Hívj, kérdezz, tájékozódj... jó, ha tudod, minden szomatikus (testi) probléma mögött mindig a jelenlévő pszichés (lelki) háttér áll, de rendkívül jelentős a táplálkozásod minősége. (mit jelent a betegséged elektronikus könyvet kapod meg ajándékba!)

A probléma nem más, mint: szól a tested, HOGY FÁJ… és Neked „megfelelően” válaszolni kell rá.  
Mindenki MAGÁÉRT felelős.” Jelentkezés: Auxt Elzánál! (face book)  (elzaauxt@hotmail.com) A torna ára egységesen  11 000 Ft  jelentkezés = befizetés (benne könyv, CD.)         

Erre "az alap 18"  tornára   17 éves kortól kezdve 99 éves korig  jelentkezhet bárki! Probléma nélkül is gyere, mert akkor NEM IS LESZ PROBLÉMÁD! éS A LEHETŐSÉG MOST! :-)       

        Neudl Erika    AVIVA-módszer intimgym sportoktató,

elérhetősége: face book  neurika@gmail.com,  skyp : Neurika
holland mobil: 00 31 6 52 28 50 57, 

magyar mobil: 00 36 70 2 48 38 86 A torna

www.erikaviva-method.com

 

era-szepia.jpg

1.jpg

aviva-gyakorlatsor-foto.jpgferfitorna-webre-kep.jpeghas.jpgaviva-csoportommal-hetvegen.jpgaviva-kecsesen-szepen.jpg

imag1500.jpg

 

 

 

 

 

 

 

2.jpgidos-no-aviva.jpg

....................................................................................................................................................

 

60398_492862864082486_871844127_n.jpg

 

 

 

AVIVA módszer

Ugynaz, de mégis hogyan másként?!? Az AVIVA nmódszer mitől Erikaviva?

Az AVIVA tornát - természetesen - az eredeti franhise, kialakított metódus, módszer alapján tanítom. A gyakorlatokat pontosan, változtatás nélkül, azonos sorrendben tartom.

A tréning, és az egész gyógyítási felfogásom azonban a betegség meggyógytása céljából olyan módon hollisztikus =  teljességre törekvő, hogy a gond meg is oldódjon. Mit értek ez alatt? Az AVIVA a TE gondod gyógyítási folyamatának egy szelete lehet!

Egyrészt már grafológusként is beláttam a grafológia csodás tudomány határait. Van amiben segít, van, amiben nem. Amikor már nem segít egy tudomány egy módszer, akkor menjünk tovább! Mi oldja meg a fennálló gondot. Legyél jó problémamegoldó, állhatatos. Addig menj a gondod után, amíg meg nem gyógyultál!

 

belul.jpg belül

 

Az AVIVA területe, gyógyítási területe, a kismedencében található gondok, zavarok, betegségek szinte teljes listája. De oka lehet más eredetű

fizikai ok

(pl. rossz testi leterhelés,  nem is gondolnád, de a rossz testtartás!!, gond lehet a buta konditerem divattal  sok fiú és lány nem is sejti, mennyi kárt okoz! A konditerem lehet jó, én a helytelen használatról beszélek most! Erről írni  fogok a testmesék fiúknak lányoknak menüpontban!) és oka lehet

pszichés ok,

mint pl. a nagyon erősen gyermekre vágyó nő miómát alakít ki a testében.Gondot okozhat, pl. fájdalmat, egy rossz szexuális szokás, hasi fájdalmat pl. kielégületlenség, hüvelyi fájdalmat pl. a bartholini (ejtsd: bartolíni) mirigy (a hüvely nedvesedéséért felelős mirigy) alulműködése...azaz nem nedvesedik eléggé a hüvely, és a házasélet fájdalmat okoz, ennek azonban nem kell így lennie! (és: nem kell azonnal műteni! ...a tornával javítható a működése!újra aktivizálható..)

 

fa-fekete-feher.jpg

 

Oka lehet a gondoknak a fertőzés...és sok sok ok miatt alakul ki gond..., ami nem az AVIVA kompetenciája, hanem pl. nőgyógyászé, de felismerve más szakemberhez tudom küldeni a pácienst.

Ezért a honlapomon található: pszichológus tanácsadó, grafológus vagyok magam is 20 éve, mintegy 250 grafológia analízis lapul a számítógépemben...tanítottam 15 évig...

iras.jpg

 

 Található kineziológus a honlapon, és olyan segítségek, amelyek nem kimondottan AVIVA területek, gyógynövények, módszerek, de ezzel együtt a gyógyítás felé mutatnak.

Ez régi tervem és törekvésem és nagyon boldog vagyok, hogy meg is valósítottam! Én magam is használtam kineziológus (izomreakciókon alapuló válaszok mérése) segítségét, több barátom orvos, nőgyógyász, pszichológus, pszichiáter, tudom, mit tud egyik másik módszer. Ezért merem ajánlani.

 

kineziologus.jpgkineziológus, kar, izmok válasza

 

AZ AVIVÁRA visszakanyarodva, természetesen tudjuk, hogyan működik, mégis szinte naponta ámulok el mennyi mindent hoz rendbe, MELLESLEG...AVIVA Gabriellla Steiner fiziológiai módszere:

depressziós jellegű gondokat, foltos fanszőr növekedés áll vissza az eredeti állapotba, azaz teljes területű szőrnövekedéssé.... javul a jókedv, derékfájás, hátfájás, vádligörcs, lapossá válik a has (sok a hasizmot érintő gyakorlat) múlhat el krónikus fejfájás a hormontorna jellege miatt, a blokk oldása miatt, hányinger stb. stb..

 

noi-akt-foto.jpg   testünk vállalható, szerethető!

 

És akkor még nem beszéltem a fizikai következményekről, hogy a vizeletcseppenés (inkontinencia 6 fokozata)  miatt abbamaradt  futás újra indul, és a futás jó hatása újra él.

Én magam már nem szoktam és nem szeretek futni, a kismedence szervei és az izületek szempontjából nem előnyös az erős rázkódás, szervi süllyedést okozhat, és  a térd-, csípő-, boka-, derékizület szempontjából sem túl jó a  futás!..ütést, koppanást mér a porcra...habár válogatott atlétaként nagyon sokat futottunk ki a 7-es kilométerkőig, (Kecskemméten, KSC)... 12 évig...versenyek, alapozás télen...Életem meghatározó élménye része, élménye a sport.

 

kezall.jpg

 

Jobb sportok az említett szerveknek a bicaj, ami minden izületet kikönnyít, mégis keményen megmozgat, (akár 28 km -t is könnyedén tekerek) az úszás, (30 éve békalábbal) ami az egyötöd gravitáció miatt kevésbé terhel, a gerincnek kimondottan jó.

 

gerinc-muveszi-megkozelitesben.jpg

 

És ha mégis futás, akkor az úgynevezett lapos, surlódó futás ajánlott...amikor nem zöttyennek a szervek... ez egy gyorsított gyaloglás és futás közti állapot-féle.Gondolom, érted, mire is gondolok...

Nagyon jó ellenben az igen intenzív gyaloglás, vagy a gyalogló sí, bottal. A Nordic walking. Vannak esetek, amikor orvosi ellenjavallt a mozgás, azonban a terhesség pl. nem ide tartozik, akkor is mozogni kell, (AVIVA terhességi tréning)  és jól, okosan táplálkozni. Én magam az első terhességgel 6 a másodikkal 7 kg ot híztam, amiből közel 4 kg volt a baba, a magzatvíz és a placenta, azaz méhlepény.(természetes úton szülj, és ne fekve...buta divatja az indokolatlan! császár, és nem jó az epidurál gerincérzéstelentés sem.)

Összefoglalva nagyon szeretnék úgy segteni, hogyha az MÁR/MÉG nem AVIVA intimprobléma, akkor is megmotiváljam a pácienseimet arra, hogy menjen a gondja után. Tovább egy másik szakemberhez vagy öngyógyítás, agykontrollal, (alkalmazott pszicho-neuro-immunológia, amely már a Harwardon tantárgy!) meditációval vagy szervépítéses módszerrel, de ez már messzire visz.azonban fizikailag, jogilag, bróság által is igazolt tudás!!!

 

images.jpg

 

Mert a betegség a fájdalom az "jel", :szegény testecskéd kiabál, belülről, hogy segtíts, és neked kutya kötelességed segíteni, NEKED! kutya kötelességed segíteni.Ha a szemed kezd el szemüvegért kiabálni tornáztasd a szemed izmait! Ezért lettem SZEMtréner.

 

 

illuzio-5.png

 

 

 

 

Mert más nem tud!

És mert más nem fog.

 

A fájdalom életeddel összefügg, miért

akkor, miért pont ott fáj?!

 

DE ez már egy másik írás témája...Mit árul el a betegséged?...Ingyen elérhető több száz oldalas  könyv, itt letölthezed ingyen.

https://www.google.hu/#q=mit+%C3%A1rul+el+a+betegs%C3%A9ged+pdf

 

1.jpghas.jpg5.jpg

 6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

fájdalmak

 

 Aviva skype tanácsadás: Neurika

 

index.jpg

  

 

A városkában, ahol élek kapható aviva pezsgőt találtam....

  

pezsgo-aviva.jpg

 

https://www.youtube.com/watch?v=7e2Dn72cCcI

 
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség

Neudl Erika

intimAVIVAtorna
ErikAVIVAintim
Erikaviva intimgym
skyp: Neurika

00 (31) 492 11 355, 00 36 70 2 48 38 86

neurika@gmail.com

HírlevélArchívum

Naptár
<< Május / 2022 >>


Statisztika

Most: 3
Összes: 361696
30 nap: 5838
24 óra: 269