Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15.Bertók Gyula SKYP pszichológus

AVIVA Intimtorna  gyógyítási álmom, hogy az egész embert próbáljam gyógyítani... kapcsolódó betegségek, problémák, vagy nem csupán AVIVA intimtorna, AVIVA hormontorna jellegű betegségegre is találj itt mgegoldást! Tehát íme egy skyp pszichológus, akár holnap is belekezdhetsz lelki problémád rendezésébe!

Hollandiában kineziológus és egyéb segítség is kapható általam.

bemutatom:

Bertók Gyula pszichológust!

pszichológiai tanácsadás, pszichoterápia, online pszichológus, online pszichoterápia, pszichológus skype-on, pszichológiai szolgáltatás külföldön, depresszió, pánikbetegség, burn out, szakmai kiégés, szexuális problémák, pszichés impotencia, kényszerbeteg

Honlap: www.bertokgyula.com

E-mail: info@bertokgyula.com

Berlinben, Weissensee városrészben lévő rendelőmben személyesen várom ügyfeleimet, valamint skype-on keresztül online Európában élő, terápiát magyar nyelven igénylő ügyfeleknek is szívesen állok rendelkezésére.

Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, eddig két nyelven végeztem pszichoterápiás munkát: magyarul és finnül.

Magyarországról 2008. január 8-n jöttem el, és költöztem Helsinkibe, majd 2014 márciusában Berlinbe.

A vállalkozást még Finnországban kezdtem, másodállásban, csak interneten keresztül nyújtott szolgáltatással, majd ez lett főállássá Berlinben, kibővítve itt rendelővel.

Szakmai tanulmányaimhoz tartozik az ELTE pszichológia szakon szerzett diploma, pszichoterápiás és klinikai szakpszichologia szakképzés, Rogers-i pszichoterápia, valamint narkológia. Természetesen rövidebb tanfolyamokon, továbbképzéseken folyamatosan részt vettem úgy Magyarországon, mint később Finnországban is.

Terápiákat felnőttek részére tudok vállalni, 18 éves kortól.

Amire vállalkozom:

beilleszkedési gondok, alkalmazkodás az új országhoz; a kisebbségi, bevándorlói létből fakadó problémák, amennyiben Ön külföldre költözött, és ebből erednek a problémái (Helsinkiben dolgozik orosz anyanyelvű pszichológus, aki csak és kizárólag orosz bevándorlóknak a bevándorlásból fakadó problémáival foglalkozik: ez is jelzi, hogy nem mindig egyszerű ez a feladat)

szorongásos problémák, fóbiás (meghatározott dologtól való erős félelem), kényszeres tünetek

depresszió olyan esetekben, amikor gyógyszeres kezelés nem szükséges, vagy az más módon megoldott (pl. háziorvos, helyi pszichiátriai szakrendelő)

szexuális gondok, problémák, szexuális-, nemi identitással kapcsolatok kérdések, gondok, problémák

munkahelyi pszichológiai problémák, burn out, szakmai kiégés, kimerülés, kifáradás

allergiák pszichoterápiás kezelése, olyan esetben is, amikor több allergén is kiváltja a tüneteket

traumatikus történés utáni krízishelyzet

és más olyan helyzetek, amelyek nem igényelnek helyszíni beavatkozást, pl. internetfüggőség, dohányzásról leszokás, családi, párkapcsolati, nevelési kérdések, gyász, haláleset miatt komolyabb nehézségek, súlyos trauma utáni állapot (PTSD), és egyéb, a hétköznapi életben problémát jelentő állapotok.

 

Látogasson el honlapomra is, ahol további információkat talál, illetve várom jelentkezését a fenti e-mail címen.

 

 
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség

Neudl Erika

intimAVIVAtorna
ErikAVIVAintim
Erikaviva intimgym
skyp: Neurika

00 (31) 492 11 355, 00 36 70 2 48 38 86

neurika@gmail.com

HírlevélArchívum

Naptár
<< Június / 2022 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 366602
30 nap: 4828
24 óra: 137