Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SIKEREK, ESETEK...


Mónika .....              gmail.com> írta (2012. november 22. 21:24):

 
> Kedves ............!
>
> Néhány héttel ezelőtt segítséget kértem a pajzsmirigyemmel kapcsolatban.
> Akkor 3,36 volt a TSH-m, és az endokrinológusom az Euthirox visszaállítását
> javasolta, csak kaptam tőle még 1 hónapot. Hát tegnap elkészült a friss
> labor.

 De előtte elmesélem mit tettem: agar-agar, kicsit megnövelt jodid
> tabletta, - de most már a kék jódot szedem, csak az még nem szerepel az
> eredményben- minden nap a pajzsmirigygyakorlatok,

és ami még nagyon fontos
> szerintem, 5 hete teljesen kiiktattam a glutént.Na és persze a torna! És az
> eredmény?????


> TSH :1,1! A fellegekben jártam tegnap. A tesztoszteron is szép alacsony, az
> ösztradiol növekszik, de még nem eléggé. S most megragadnám a lehetőséget,
> hogy ezzel kapcsolatban kérjek kis segítséget, hiszen rendszeresen csinálom
> a tornát is, és mégsincsen vérzésem már 80. napja. De most akkor is nagyon
> örülök.
> És köszönöm szépen még egyszer a sok-sok tanácsot és segítséget.


> Sziasztok: Mónika

 

.....................................................................................................

 

Régóta szeretnék kisbabát,de az Élet közbeszólt...Egy ismerősöm ajánlott,aki szülésznő Vácon - Kindricz Ildikó - .Eldöntöttem hogy végig csinálom.Interneten utána néztem,írtam egy emailt és aztán hívtalak.Először csak egy személyes elbeszélgetés volt,aminek nagyon örültem,mert elmondhattam mindenféle problémámat és türelemmel végig is hallgattál és nekem nagyon jól esett.Aztán időpontot beszéltünk meg és szeretettel vártál az otthonodban.A torna nekem úgy gondolom hogy jó hatással volt rám,én úgy érzem hogy történt valami,a mozgások amiket végeztünk.Az előadás is tartalmas volt bár nekem nem volt sok hozzá fűzni valóm,inkább csak hallgattam és figyeltem.Nagyon tetszett hogy megvendégeltél a kaja nagyon finom volt, a dödölle :) . Úgy éreztem magam mintha otthon lennék,nagyon közvetlen voltál és mintha ezer éve ismernénk egymást.Hiszek az Avivában,mert érzem hogy a torna által történt velem valami,érzem hogy megmozgatott ott belül...Hálás vagyok hogy találkoztunk , mert foglalkoztál velem és ezt nagyon sokan nem teszik meg. ( Itt arra is utalok hogy az orvostudomány és persze az orvosok nem úgy foglalkoznak az emberekkel, a betegekkel. ) Szóval ! Én nagyon jól éreztem magam,köszönöm neked Erika ! Bizakodom hogy végre anyuka lehessek...


Mariann

 

......................................................................................................

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

siker

(Én, 2015.02.09 06:58)

Erika Neudl kedves Mindenki! tegnap előtt megint kirázott a hideg a boldogságtól, a magyar nyelv libabőrnek hívja holland csirkebőrnek! Mi történt??? LORÁL, mert megérdemlem! Név nélküli okos, nagyon intelligens, kedves női kliensem 7-8 hete vérzik. Súlyos tünet vérszegénység, hiánybetegségek, szédülés... Volt orvosnál. Gyógyszer. tünet nem múlik. gyógyszer elhagy, és még csak jön majd az aviva tréningre de már skypon azonnal megmutattam neki egy spéci gyakorlatot és egy orvosi módszer (XVII, sz. i orvosi könyvekben is megtalálható már!!) forróvizes, sós irrigálás. Mazdaznan módszer.) ........... És? És ? És ? a 7-8 hetes vérzés és összes tünet leállt! egy csepp vér sem. Jól van, jól érzi magát. Torna és tapasztalat. = egészség..ahogy mondom mindig szuri, gyógyszer és operáció nélkül!!! a saját testeddel mozgással gyógyítod magadat általam. na!

csodálkozás...

(Rita BUdapestről - Amstedamban, 2014.12.12 12:33)

Erika,

egyszerűen nem térek magamhoz a csodálkozástól. a TORNÁT teljesen másnak képzeltem, mint AMI, csodásan vidám, önálló torna, átmozgat, de ami a hatása?????....Azt persze nem állítom, hogy nem hittem benne, mert hiszen akkor nem mentem volna AVIVÁRA, és hozzád, de ami ezután következett, az minden képzeletet felülmúl. Kisebb depresszióm helyreállt, ami nem tudom mivel van kapcsolatban...a menses görcsöm a múlté, 3 hónap telt el, a ciszta ultrahangomon az orvos 20 percig csodálkozott, hogy jó képet néz-e, de mese nincs elmúlt!
Korom miatt kisebb gondom volt a nedvesedéssel, de hüvelyi mirigy működése visszajött vagy a libidó jött vissza??? és amiatt a hüvely funkciója??? , nem tudom melyikk volt előbb, mert ehhez nem értek túlzottan! de a torna hatása, hogy fellendült a párommal a szerelmi életünk...Ennek ő nagyon örül, én meg neki örülök...El is utaztunk 3 napra...végre, kellene még ilyen...
Bíztatásodra elkezdtem sportolni, ami akadályozva volt a görcsös menses miatt, de ma már ez csak technikai probléma! Amikor megcsinálom a tornát..néha lusta vagyok, de ahogy javasoltad, felhúztam a mobilom és az szól, úgyhogy nekiállok! nem teljes még a siker, de a vízivásra is elkezdtem figyelni, csak most látom mennyire elhanyagoltam! Soszor csipegettem, pedig csak szomjas voltam, most ennek 4 kg mínusz az eredménye... A sok étel, amit ajánlottál..., a chilis, vaníliás párolt sárgarépa nekem is a kedvencem lett, 70 dkg ot meg tudok belőle enni, büntetlenül, nagyon fini...ami a szorulásra hajlamos emésztést mindig helyre teszi...
Néha halogatnám a tornát...De amikor nekiállok, már örülök, hogy nekiálltam! Igazad volt, kis gyakorlás- könyv, figyelem...hamar jön a zenére a gyakorlat, zorbára a zorba, Barbara Streisandra a finom hajlongás...mostmár automatikus...nem is kelle könyv vagy csak biztonság okáért van nyitva. Jó az az egy oldalas puska, amit kitaláltál, így lapozni sem kell...

Barátnőmet is rávettem, most fog menni hozzád, mert a másik, gyerekkori barátnőm pedig végre terhes lett. Azt el nem mondhatom milyen boldog! Igazából nekem hálás, pedig neked kellene annak lennie, vagy AVIVÁNAK? aki kitalálta??? A torna, pontosabban a tréning hangulata annyira jó volt, oylan jó lenne még egyszer elmenni, kérdezni, nevetni, együtt lenni. Arra jöttem rá, hogy intim problémákról nincs életszerű helyzet, hogy a mai ember beszélne...

A csoportból az egyik lány barátnőm lett...közös gondok...
Szóval mást gondoltam az AVIVÁRÓL, és más, ami lett belőle...úgy beszürkültem előtte!! Az aviva mennyi mindent megmozdított az életemben.


A könyvek és a linkek, amit tőled listán kaptunk csak most kerültek sorra. A meridián torna interjú Dr Domján Lacival és Dr Eőry Ajándokkal valami szenzációs...Még nem csinálom minden nap, de lehet, hogy a hatása rávesz.... :-)
Az elketronikus könyv, amit szintén tőled kaptunk ajéndékba, a betegségek okai, a betegség jelentése, vagy mi a címe...azt még csak most olvasgatom...és ledöbbentem, hogy ismerőseim, apám, anyám betegségeinek az oka mennyire pontosan van benne! Ami gondom maradt, azzal még majd felkereslek...
Ezt a levelet is halogattam, de most jó érzés, hogy megírtam. Tudod, azon gondolkoztam ma a vonaton, Rotterdam felé...hogy egy délutános, 4 órás tréning, mekkora változást hozott az életembe.Ami dilemmám van, azon még dolgozom...

Úgy kezdted a tréninget, hogy már nem akartál tanulni, mert elég volt a vizsgákból, de beleszerettél ebben a módszerbe...hát nem csodálom! :-)
majd hívlak skypn, ha nem bánod!
Rita

Fájdalom után baba!!!

(Miriam, 2014.11.06 13:55)

Erika,

Már volt egy fiam, amikor hosszú évekig nem sikerült a testvér. orvoshoz fordultam, aki hormont akart felírni, de tőlem ez idegen. Barátnőmtől hallottam az aviváról, és konkrlétan rólad, hisz neki pár hét alatt lett babája az aviva intimtorna után!
Most örömmel írom neked, hogy miután elvégeztem az aAVIVÁT nálad a 3. hónapban teherbe estem és az AVIVA tornát meg nagyon megszerettem, mert még a hátfájásom is elmúlt tőle és a vádligörcsöm is!! Zenével együtt nagyon jó csinálni, már csak megszólal a zene és tudom a gyakorlatokat.... Beatles, Barbara Streisand...szóval én már a neveket nézem a babához :-))))))))))))))))))) és nagyon köszönöm neked azt a sok jó tanácsot, amit adtál. megmondom őszintén hittem is meg nem is az AVIVÁban, dehát nagyon akartam babát meg sokaknak eredményes!
Mivel te voltál olyan aranyos, hogy a torna után rámtelefonálgattál, hogy csinálom-e becsületesen...mi újság... (ez meg is lepett) téged tényleg érdekelnek a klienseid, láttam milyne gondosan vezeted füzetben! .... és jó tippet adtál a telefonom csörgőre való felhúzásával kedden és pénteken , ez így bevált.így örömmel értesítelek a babáról.

Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült, nekem ez a munkámnál is fontosabb!
A mensesem azonnal beállt szinte óramű szerint, ilyen még sosem volt, és a görcs is elszállt mint a szél...mindig erősen görcsöltem, kanapén menstruáltam, fájdalmasan most tudok akár sétálni is menses alatt.

Érdekel a kismama torna is...és a baba képzeletbeli keresztanyukája leszel, ahogy viccesen beszéltünk erről. :-)

Sokkal több voltál, mint tanácsadó, éreztem azt a mindenre elszánt alkatodat, és azt, hogy "papírod van vigasztalásból!"

Agykontroll oldalon ismertelek meg, csak utána jöttem rá, hogy a barátnőm téged ajánlott... a hajós sikersztori nekem jó referencia!

Erika, majd értesítelek a szülésről,
minden jót neked!
Miriam

menses fájdalom elmúlt!

(Csilla, 2014.10.29 10:10)

Szia Erika!

Jol van , jol tetted. De közben én is megnéztem az oldalt. Sok érdekes dologot lehet olvasni.
Igen, az AVIVA-át most minden nap gyakorlom, mert most jött meg a menses is. De nagyon jo, mert az elsö nap mindig nagy fájdalmaim voltak, most meg van egy kicsi, de elviselhetö, még gyogyszert se lellett bevennem.

Köszönöm még egyszer, hogy megtanitottad nekem.

Legyen szép napod.
üdv
Kesztehelyi Csilla

Hollandia

(Kernács Éva, 2014.10.07 08:06)

A torna, amit Erika is tanít, bizony emberek ezreinek segített már a legkülönfélébb problémáik megoldódásában. Itt, Hollandiában jelenleg ő az egyetlen, aki aktívan és rendszeresen oktatja is, ráadásul magyarul Krommenie ráadásul Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht tartományokból akár vonattal is könnyen és gyorsan megtalálható. Én magam és férjem sem sajnáltuk anno sem az időt, sem a pénzt arra, hogy részt vegyünk az egyik oktatásán, s így egy év távlatából is azt mondom, megérte. Annál értékesebb dolgot nem is kaphat az ember, mint egészségesen, teli életenergiával leélni az életét, s ehhez nagyon sok információt, tudást lehetőséget kaptunk tőle is.

Köszönet visszajelzés!!! :-)

(P. Bernadett Nikolett, 2014.10.06 12:39)

Kedves Erika!

Mellekelten kuldom a kerdoivet kitoltve, igaz kicsit alakitanom kellett, mert nem tudtam kitolteni a tobbi programmal, igy at kellett masolnom egy masikba, de vegul is sikerult.

Azt hiszem junius vegen volt a tanfolyamunk, a gyakorlatokat rendszeresen gyakoroltam. Azert fordultam hozzad, mert iszonyu hohullamok, ejszakai izzadas kinzott, a menstruaciom elmaradt, amikor volt, akkor pedig nagyon fajdalmas volt. Mar par alakalom torna utan elmult az ejszakai izzadasom, elmultak a hohullamaim. A szemerem szorzetem foltokban nem nott, a tornanak koszonhetoen ez is helyrejott. A menstruaciom sokaig nem jelentkezett, de ma reggel nagy oromomre ujra mensizek :). 137 nap utan! Nagyon boldog vagyok, a torna csodalatos, a szakertelmed es a segitokeszseged felulmulhatatlan. Nagyon tetszett, hogy a konzultacion atbeszeltuk a lelki okokat, a higieniai kerdeseket es mindent ami a temahoz kapcsolodik. Nagyon szepen koszonom a segitsegedet es kivanok neked rengeteg sikert, boldogsagot es egeszseget!

Erika, nagyon örülök, hogy találkoztunk!A torna a gondjaimtól függetlenül, mint mozgás nagyon komplex és az eddigiektől teljesen eltérő módon, mint rendszeres mozgás kielégítő!

Niki

Dunakeszi

(Mariann, 2014.08.20 09:27)

Régóta szeretnék kisbabát,de az Élet közbeszólt...Egy ismerősöm ajánlott,aki szülésznő Vácon - Kindricz Ildikó - .Eldöntöttem hogy végig csinálom.Interneten utána néztem,írtam egy emailt és aztán hívtalak.Először csak egy személyes elbeszélgetés volt,aminek nagyon örültem,mert elmondhattam mindenféle problémámat és türelemmel végig is hallgattál és nekem nagyon jól esett.Aztán időpontot beszéltünk meg és szeretettel vártál az otthonodban.A torna nekem úgy gondolom hogy jó hatással volt rám,én úgy érzem hogy történt valami,a mozgások amiket végeztünk.Az előadás is tartalmas volt bár nekem nem volt sok hozzá fűzni valóm,inkább csak hallgattam és figyeltem.Nagyon tetszett hogy megvendégeltél a kaja nagyon finom volt, a dödölle :) . Úgy éreztem magam mintha otthon lennék,nagyon közvetlen voltál és mintha ezer éve ismernénk egymást.Hiszek az Avivában,mert érzem hogy a torna által történt velem valami,érzem hogy megmozgatott ott belül...Hálás vagyok hogy találkoztunk , mert foglalkoztál velem és ezt nagyon sokan nem teszik meg. ( Itt arra is utalok hogy az orvostudomány és persze az orvosok nem úgy foglalkoznak az emberekkel, a betegekkel. ) Szóval ! Én nagyon jól éreztem magam,köszönöm neked Erika ! Bizakodom hogy végre anyuka lehessek...

vizelet-, és szélinkontinencia...:-( Nekem a torna bevált...:-)

(Z. Mária, Noémi, 2013.09.11 12:11)

Erikánál Hollandiában végeztem el az AVIVA intimtornát, egy csodálatos ezoterikus teremben, nem egy zajos városi helyen, hanem Amszterdam melletti falu csendjében, csodálatos környezetben.

Étkezésről nem csak szó volt, finom indiai étellel várt minket Erika, teákkal, gyümölccsel, mineolával. (narancscitrom)

Hamar elszállt a 4 óra...
Meghitt volt az óra, nem csak gyakoroltunk, hanem tényleg megtanultuk a tornát...a CD vel együtt otthon tudom gyakorolni...
nem tudom megfogalmazni miért , de tartottam az egésztől, talán kellemetlen lesz, azt gondoltam...de annyira nyitott volt a hangulat, olyan érdekes volt, hogy legszívesebben miden héten mennék! Kár hogy Rottredamban lakom...:-(

NEKEM MEGVOLT KORÁBBAN A KÖNYV, de abból nem tudtam volna így megtanulni, sok kis apró dologra kell figyelni...Nekem megnyugtató volt, hogy másnak is van gondja, érdekes történeteket hallottunk.

12. héten kezdett szűnni az inkontinencia...és ez nagyon közeli eredmény ahhoz képest, amióta kínlódtam ezzel...ami - nem is kérdés - nagy problémám volt!!!
Orvosom műteni akart. Állítom, hogy nem szabad azonnal kés alá feküdni! Hihetetlen, de a gyógyszereimet is elhagytam , és tornával gyógyultam meg.
Annyit még, hogy nekem szél-inkontinenciám is volt, ami fölöttébb kellemetlen, a szelek spontán távoznak! Azért írom, mert sokan nem is tudnak róla, hogy ilyen is van, és

Régóta halogattam, hogy írok, de most időt szántam végre rá...

Z. Mária

Ams.

(Varga Erzsi, 2013.03.17 16:41)

Erika!

Most hallottam a hirekben, hogy a legerosebb huvellyel egy orosz no vezet, aki alsoszajaval 30 kg sulyt is felemel. Ha AVIVAzom, akkor en is felemelhetek? Megelegszem egy fel kiloval is!

pregnant!!!:-))

(Dalina, 2013.01.30 14:50)

Dear Erika,


I hope you can remember me; I took your Aviva class for ovulation on October 4, 2012. Immediately after this class in my ovulation turn of October 16 I got pregnant and now I am 4 months pregnant :)
I just wanted to share my news.
I hope all is well with you
Best regards
Dalina

(annak aki nem tud angolul: Dalina a tornát követzően azonnal terhes lett, és most 4 hónapos terhes és nagyon boldog!)

Hollandia Amsterdam

(Kohé. É., 2012.12.06 14:01)

(A gondjaim jellegéből adódóan nem fogom kiírni a nevemet! Nyílván.)

Elsők között végeztem el az AVIVÁt, mert nagyon megölrültem, hogy Hollandiába is van ilyen módszer, Magyarországon már hallottam róla. És erről az aAIVA módszerrő csak jókat. Így elkezdtem utánaolvasni! Végül belevágtam.

Most hogy egy barátnőm egészségét rendbe hozta, én is belevágtam és nem bántam meg! Nagyon izgultam, milyen lesz!
Jó a hangulat és nagyon meglepett milyen táncos, és egyben milyen kemények a gyakorlatok, értem ezalatt, hogy hatásos. Éreztem a mellemben a hormonváltást , és mérni tudtam az ovulációt!!4 végre!!! is, ami eddig nem volt...nagyon nem volt rendben . Többet is hozott, mint reméltem, a hangulatom is jobb azóta, mert rendben van a pocakom. Munkám rendben van és most már ez is...tehát lehet hogy ez is... Rá kell magam venni, hogy csináljam a gyakorlatokat, de Erika felhívott, és érdeklődött, hogy hogy vagyok, tudom-e csinálni, és ez megbíztatott engem...felhúztam a telefonom keddre és péntekre és ez bevállt.
Pénzteleneknek azért ajánlanám, mert nem kell folyamatos bérletet fizetni, egyszeri alkalom. Nagyon enyhe vizeletcsöppenésem és szélinkontinenciám is volt, (amiről én is csaka trénigen tudtam meg hogy ez betegség nem eseti balaset)n és most hogy 6. hete csinálom, már érzem a megerősödött izmok eredményét...
Van olyan ismerősöm, akit nem tudok rávenni a változásra, de én nagyon jó döntésnek tartom, hogy belevágtam, a zenével együtt hamar autómatizálódik 1-1 gyakorlat..., egyenelőre nagyon szeretem csinálni. legjobb az, ahogy tőlem függ minden én csinálom vagy nem , de ha csinálom, érzem a hatását, és így én irányíthatom a dolgaimat, és nem kell sehova járni!!
É.

aviva sikerek

(Benedek Lívia, 2012.11.27 14:20)

de jó eredményeket is olvasni..én 2 éve avivázom és nagyon jó! Vérzéses gondjaim voltak! Már nincsnek működik!
Lívia

Pécs

(iLDIKÓ sZEGEDI, 2012.11.27 14:16)

mINDEN APRÓ ÉS NAGYOBB ÖRÖM IS NAGY SIKER, EZT NEM TARTOM egyébként APRÓ ÖRÖMNEK CSAK ÍGY TOVÁBB!
ILDI
Erika megkaphatom Mónika elérhetőségét?


« előző

1 | 2 | 3 | 4 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség

Neudl Erika

intimAVIVAtorna
ErikAVIVAintim
Erikaviva intimgym
skyp: Neurika

00 (31) 492 11 355, 00 36 70 753 28 92

neurika@gmail.com

HírlevélArchívum

Naptár
<< Június / 2023 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 397798
30 nap: 2595
24 óra: 73