Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


10.TEST-mesék fiúknak lányoknak

 
letoltes.jpg
 
Neudl Erika AVIVA intimtorna rekreációs tréner: a szűk nadrág és az intim egészésg kapcsolatáról... FÉRFI, NŐ...
A SZŰK NADRÁG = ÉLETVESZÉLY? iGEN!
A szűk öv és nadrág megtárgyalása is a tréningem része, a lista része, a többi 1oo között, amit átbeszélünk a tréningen. Kezdjük azzal, hogy a szük nadrágnak mi értelme?!? Szerintem ezt egy kamasz-felnőtt sem gondolja rendesen át!
Ha valaki 36 os vagy 42 es méretű nadrágot hord, akkor egyel kisebbnek akar látszani vagy miért? Az őt látó ezt a parányi különbséget nem érzékeli! Csak Marit lát, nadrágban! Ráadásul ízléstelenül és feleslegesen, kihívóan, és provokálóan kirajzolja a fenék és az intimrészek formáját.... Majd sértésnek veszi az őt provokálókat! A szük nadrág miért jó? Fogalmam sincs!
Viszont:
a ma divatos szük öv és nadrág borzalmas, szerteágazó bajokat képes tenni a férfi és női kismedencében, nemi szervekben és az erekben! Rendhagyó módon ezt filmmel, egy történettel is ábrázolom. https://www.youtube.com/watch?v=GYIZCl_DDJI Egy szük nadrág vagy öv, lehajláskorpokoli nyomást mér a has ürtartalmára, méhre, petefészkekre, és a belekre... Arról már nem is beszélve, hogy menses görcsöket képes gyártani, és ugye terheseknek beláthatatlan következményeket okoz! Kárt okoz lefelé a végbél, hüvely, hugyhólyag, prostata, herék felé...felfelé a gyomornak, tüdőnek.... stb... pokoli eltolásos, préseléses terhelésnek lesz kitéve az összes szerv... amit ér , az nyomódik! 
  <div id=  
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség

Neudl Erika

intimAVIVAtorna
ErikAVIVAintim
Erikaviva intimgym
skyp: Neurika

00 (31) 492 11 355, 00 36 70 2 48 38 86

neurika@gmail.com

HírlevélArchívum

Naptár
<< Június / 2021 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 314450
30 nap: 5369
24 óra: 116