Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SIKEREK, ESETEK...


Mónika .....              gmail.com> írta (2012. november 22. 21:24):

 
> Kedves ............!
>
> Néhány héttel ezelőtt segítséget kértem a pajzsmirigyemmel kapcsolatban.
> Akkor 3,36 volt a TSH-m, és az endokrinológusom az Euthirox visszaállítását
> javasolta, csak kaptam tőle még 1 hónapot. Hát tegnap elkészült a friss
> labor.

 De előtte elmesélem mit tettem: agar-agar, kicsit megnövelt jodid
> tabletta, - de most már a kék jódot szedem, csak az még nem szerepel az
> eredményben- minden nap a pajzsmirigygyakorlatok,

és ami még nagyon fontos
> szerintem, 5 hete teljesen kiiktattam a glutént.Na és persze a torna! És az
> eredmény?????


> TSH :1,1! A fellegekben jártam tegnap. A tesztoszteron is szép alacsony, az
> ösztradiol növekszik, de még nem eléggé. S most megragadnám a lehetőséget,
> hogy ezzel kapcsolatban kérjek kis segítséget, hiszen rendszeresen csinálom
> a tornát is, és mégsincsen vérzésem már 80. napja. De most akkor is nagyon
> örülök.
> És köszönöm szépen még egyszer a sok-sok tanácsot és segítséget.


> Sziasztok: Mónika

 

.....................................................................................................

 

Régóta szeretnék kisbabát,de az Élet közbeszólt...Egy ismerősöm ajánlott,aki szülésznő Vácon - Kindricz Ildikó - .Eldöntöttem hogy végig csinálom.Interneten utána néztem,írtam egy emailt és aztán hívtalak.Először csak egy személyes elbeszélgetés volt,aminek nagyon örültem,mert elmondhattam mindenféle problémámat és türelemmel végig is hallgattál és nekem nagyon jól esett.Aztán időpontot beszéltünk meg és szeretettel vártál az otthonodban.A torna nekem úgy gondolom hogy jó hatással volt rám,én úgy érzem hogy történt valami,a mozgások amiket végeztünk.Az előadás is tartalmas volt bár nekem nem volt sok hozzá fűzni valóm,inkább csak hallgattam és figyeltem.Nagyon tetszett hogy megvendégeltél a kaja nagyon finom volt, a dödölle :) . Úgy éreztem magam mintha otthon lennék,nagyon közvetlen voltál és mintha ezer éve ismernénk egymást.Hiszek az Avivában,mert érzem hogy a torna által történt velem valami,érzem hogy megmozgatott ott belül...Hálás vagyok hogy találkoztunk , mert foglalkoztál velem és ezt nagyon sokan nem teszik meg. ( Itt arra is utalok hogy az orvostudomány és persze az orvosok nem úgy foglalkoznak az emberekkel, a betegekkel. ) Szóval ! Én nagyon jól éreztem magam,köszönöm neked Erika ! Bizakodom hogy végre anyuka lehessek...


Mariann

 

......................................................................................................

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

...London

(Ildikó, 2017.11.30 22:53)

ma kaptam:
"Kedves Erika! Furcsa módon végeztem el az agykontrollt hittem is benne, meg nem is...Később, jóval később végeztem el az AVIVÁT , még otthon. Utána megismerkedtem valakivel, és 2 év után nagyon aggódtam, mert nem jött a baba... sehogysem jött.. Akkor keveredtem hozzád, és mentem el hozzád az agykontroll táborodba, ahol "belekeverted" az AVIVA intimtornát is...valami olyat adtál nekem, ott, akkor, olyan bíztatást és olyan képeket, amitől sokkal jobban kezdtem hinni...., az egész belső hitem, hogy is mondjam... nem stabilabb, hanem STABIL lett. :-) Valahogy gyökeret kapott a szabadság bennem és sokkal bátrabban tisztogattam a baba útját... Miomám volt és az orvosok nem hittek a szemüknek, amikor eltornáztam azt műtété nélkül!!! De erről ULTRAhang van. A Carolin Deal tervezést teljes egészében a babára építettem.. Jelenleg 7 hónapos terhes vagyok és nincs nálam boldogabb ember. Ma már az agykontrollos hitem megmásíthatatlanabb mint valaha! Szinte bármit varázsolok a laboromban! ....megengedem, hogy a születendő baba a képzeletbeli keresztanyja légy, és a baba fenn legyen az aviva a oldaladon... Boldogan! Visszafelénézve nem értem a bizonytalanságomat, de mégiscsak Te penderítettél ki belőle, a kismamák tökéletes biztonságába!!:-) B.Ildikó London."

sikereim visszajelzése

(Beáta, 2017.08.08 13:26)

Szia Erika!

Bocsi, hogy csak most irok, de nekem kellett ez a kis idő, hogy minden leülepedjen. Szóval azért kezdtem el keresni az AVIVA módszert oktató mentoromat (téged), akit a sors egy hirdetés útján az utamba sodort, mert kb. 10 éve próbálok teherbe esni, ezidáig sikertelenül. A sok sikertelen spontán próbálkozásunk után, sajnos be kellett látnom, hogy "segitségre" van szükségünk. A sok-sok sikertelen próbálkozás közepette, kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem van és vészesen ketyeg a biológiai órám is, mert idén betöltöttem a 43-at. Belevágtunk a lombik kezelésbe, ami eddig nem hozott sikert. Három sikertelen stimulációt követően sem lett egy érett petesejtem sem. A Klinikán hallottam először az AVIVA-ról. Nagyon sok jót hallottam a tornáról és elkezdtem utána érdeklődni, kutatni a lehetőséget, hogy hogyan és hol sajátithatom el ezt a torna fajtát, ami nők ezreinek segitett, mindenféle problémájukban. Ekkor jött a sors keze, melyben mélyen hiszek, hogy véletlenek nincsenek, megláttam a hirdetésedet, azonnal jelentkeztem, a többit meg mér te is tudod. Nagyon remélem, hogy legközelebb már azzal tudok jelentkezni nálad, hogy állapotos vagyok......


Ja képzeld a torna után 2 nappal megjött a mensim, igaz, hogy 17 napra, de nekem ez is bizonyiték volt arra, hogy működik a torna!!!

Erika ...beigazolódott!!!...

(Magdi P. Hollnadia, 2017.08.08 12:29)

Erika,

minden, mait mondtál az AVIVÁRÓL, nálam beigazolódott... Nyilván azért fordultam hozzád, mert hiteles voltál, hisz régóta nézem a blogjaidat a face bookon! De ami a torna után rám várt gyógyulás tekintetében, az félelmetes!!!! :-) , mennyire hatott... :-) megjött rég elmaradozott mensesem, és jó korán maradozott el, nem is értem, (korai klimax)
(családi hagyomány) majd teherbe is tudtam esni: mindez egy kismedencei stimulálás után! Elképesztő!! :-) Ami az AVIVA módszer... Én korábban voltam a egy AVIVÁN, de nem csináltam és a tréning nem volt rám olyan hatással mint a Tiéd, ahol olyan erősen motováltál, hogy rá tudtam venni magam... A tréning hangulata magával ragadó, a finom kaják, a semmiből teremtettél olyan ételeket, amiket azóta is próbálok csinálni, zöldségkencék, krémlevesek... 5 perces paleo LEPÉNYkenyerek... A torna az egész testemre hat, a mellem feszül, a hátfájásom elmúlt, az izomlázak után, edzi a lábam , a derekam jobb azóta, és hát pl jobb a szex is! A köynv alapján csinálom a tornát, nagyszerű találmányod a jelrendszer, amire csak rápillantok, és már a zenével tudom is a gyakorlatokat csinálni... Mindent egybevéve azóta már 5 embernek ajánlottalak, tényleg valami többet,mást csinálsz mint az átlag AVIVA trénerek, és külön köszönet a TIBETI 5 rítus gyakorlatokért, és a legjobb köszönet a meridián tornáért, amit már szüleimnek is ajánlottam és használ...!!

Heti egyszer intenzív sétálok, és a 2 AVIVÁval, ahogy mondtad már "sportolok" aZ AVIVA NAGYON MEGMOZGAT, SZERETEM A ZENÉJÉT IS... még egy bulin is betettem az sorozatot, a zenét és nagy sikere volt...
megyek még hozzád gyakorolni, szerettem a közeledben lenni, mert nagyon motiválsz... vidámmságod, átragadt rám... :-)
A babám keresztanyja lehetsz, felkerülhet a honlapodra!! Köszi.... decemberben szülök!...
Magdi

LONDON

(Szabina, 2017.08.08 12:14)

magyarangyal13 <magyarangyal13@gmail.com>
márc. 15.

címzett: saját magam
Kedves Erika,
Először is minden elismerèsem a tièd ès az avivàè

Bp.

(Dániel, 2017.02.23 05:44)

AVIVA intimtorna FÉRFI sikerek
Bp.
(Dániel D., 2016.04.11 08:41)
Erika!
Igyekszek röviden fogalmazni;
A sarokkoppintátos gyakorlatok azok, amelyeknél először tapasztaltam, hogy erősen hatnak. A gyakorlatok végzése közben és után erős bizsergést éreztem a lábfejemben- bizonyára sokan tudják, hogy a sarok és a boka sok a vesével és szexuális rendszerrel kapcsolatos akupunktúrális pont van- ehhez hozzá teszem a 2. B gyakorlatot ( a hajolgatósat), mivel előrehajlás és belégzés és az altest megszorításakor erőteljesen érzem az egész intim izmot, a gyakorlat után kisebb merevedést is megélek tőle időnként. Ugyanez érvényes a 4. gyakrolatra, a sarokszorítóra is- viszont csak pihent állapotban érdemes csinálni.
A 8. - 9.- 10. gyakorlat egymás utáni elvégzése és a végén a hason végzett sarokkoppintás erősen feszitve a a farizmokat, fenn a lábakkal, erőteljesen hat, az egész altestet vérbőség önti el és újabban reggelenként merevedésre ébredések, ami azért nálam 35 előtt volt általános, utána egyre ritkult.
Ami szintén meglepő, hogy valóban van stresszcsökkentő hatása a gyakorlatoknak.
Ezen kívül újra van spontán merevedésem, akár egy ízléses erotikus fotó láttán- nem pornóra gondoltam, mert az egyre jobban taszít... Azt külön neked mondom el, hogy egy ideje gyakorlom a tudatos ejalukáció- késleltetést; mély légzéssel és figyelemmel elnyújtom a merevedés fenntartását 20- 40 percig viagra vagy bármi más pirula nélkül Befelé belélegzem, kifelé kissé ki.
a végén a gyönyörérzet sokkal nagyobb, mint egy normál "akció" után. Nos, ennyi lenne.
Köszönöm az eddigi segítséged és sok sikert kívánok a továbbiakhoz.
Dániel

visszacsatolás tréningről...

(Szecső Mária, 2017.02.22 08:27)

Tréningem visszajelzése:
Szecső Mária
Melléklet12:25 (3 órája
Kedves Erika!
Ne haragudj, hogy csak most írom meg az összegzésemet, de kicsit mozgalmasra sikerült a hét második fele, pár gyors mondatban meg nem akartam összecsapni.
Nagyon örülök, hogy megismertelek és össze tudtuk hozni a személyes találkozót. Alapvetően vegyes érzelmeim voltak, hogy mit várjak a tréningtől, nem tudtam elképzelni, hogy több órán keresztül miről tudunk a gyakorlatokon kívül beszélni. Illetve magukat a gyakorlatokat sem gondoltam, hogy órákon keresztül lehet csinálni. Ehhez képest ugye nem is 4 órát, hanem majdnem 6ot voltál itt és hihetetlen gyorsan eltelt. Jobban tudatosult bennem, hogy az Aviva az nem csak egy torna, hanem gyakorlatilag egy gondolkodás és életmód is párosul hozzá. Én ugye kifejezetten a várandós részre készültem most rá, de így utólag kicsit bánom, hogy korábban nem estem már túl az alap 18-on. De ami késik nem múlik, biztos meglesz a baba után az is. Nagyon tetszett az őszinte és bizalomgerjesztő hozzá(m)állásod. Mivel az első babámat várom és vannak félelmeim, aggodalmaim, nagyon pozitívan hatott rám ahogy Te beszéltél például a szülésről vagy szoptatásról (amik számomra a 2 legnagyobb mumus). Mindkettőhöz nyugodtabban, pozitívabban állok mostmár, amiben mindenképp szerepe van annak, hogy személyes tapasztalataidat is megosztottad velem és abszolút pozitívan közelítetted meg őket. Nagyon hasznos volt az étkezésről, ivásról hallott sok jó ötlet, háttérinfó, okosság, recept. A krémleveseket különösen köszönöm, nagyon finomak voltak. Azt hiszem egyedülálló, hogy így kezeljen valaki egy tréninget manapság. Hogy ennyire közvetlen legyen, nyitott, rugalmas. Pont ez a személyesség tette még őszintébbé.
Magát a tornát illetően sajnálom, hogy az idő szűkében azt már picit gyors tempóban vettük át, így nem tudott annyira relaxációs hatással bírni. Bár ha belegondolunk ez nem jóga. Igyekszem itthon folyamatosan gyakorolni és olyankor időt keríteni rá, amikor tényleg teljesen erre tudok koncentrálni. Az az egy egyébként picit megzavart, hogy mikor korábban voltam kismama jógán, ott kihangsúlyozták, hogy a hasizmot kimélni kell terhesség alatt és tudatosan figyeljek rá, hogy ne hasizomból csináljam a gyakorlatokat. Az Aviva torna néhány gyakorlata pedig kifejezetten használja a hasizmot. De gondolom mivel 2 különféle mozgásformáról beszélünk, így ez is érthető.
Összességében nagyon örülök, hogy megtartottad nekem ezt az egyéni tréninget, nagyon hasznos volt és egy nagyon pozitív élmény. Innentől kezdve pedig tényleg rajtam múlik, hogy profitáljak is belőle, de rajta leszek a baba és a saját érdekemben is.
Köszönöm szépen az érdekes újságcikket, amit most scannelve vissza is küldök, ahogy megbeszéltük.
Nagyon köszönök mindent és csupa jót és sok sikert kívánok Neked az amszterdami Aviva-terjesztéshez! :)

Bp.

(Dániel D., 2016.04.11 08:41)

Erika!

Igyekszek röviden fogalmazni;

A sarokkoppintátos gyakorlatok azok, amelyeknél először tapasztaltam, hogy erősen hatnak. A gyakorlatok végzése közben és után erős bizsergést éreztem a lábfejemben- bizonyára sokan tudják, hogy a sarok és a boka sok a vesével és szexuális rendszerrel kapcsolatos akupunktúrális pont van- ehhez hozzá teszem a 2. B gyakorlatot ( a hajolgatósat), mivel előrehajlás és belégzés és az altest megszorításakor erőteljesen érzem az egész intim izmot, a gyakorlat után kisebb merevedést is megélek tőle időnként. Ugyanez érvényes a 4. gyakrolatra, a sarokszorítóra is- viszont csak pihent állapotban érdemes csinálni.

A 8. - 9.- 10. gyakorlat egymás utáni elvégzése és a végén a hason végzett sarokkoppintás erősen feszitve a a farizmokat, fenn a lábakkal, erőteljesen hat, az egész altestet vérbőség önti el és újabban reggelenként merevedésre ébredések, ami azért nálam 35 előtt volt általános, utána egyre ritkult.

Ami szintén meglepő, hogy valóban van stresszcsökkentő hatása a gyakorlatoknak.
Ezen kívül újra van spontán merevedésem, akár egy ízléses erotikus fotó láttán- nem pornóra gondoltam, mert az egyre jobban taszít... Azt külön neked mondom el, hogy egy ideje gyakorlom a tudatos ejalukáció- késleltetést; mély légzéssel és figyelemmel elnyújtom a merevedés fenntartását 20- 40 percig viagra vagy bármi más pirula nélkül Befelé belélegzem, kifelé kissé ki.

a végén a gyönyörérzet sokkal nagyobb, mint egy normál "akció" után. Nos, ennyi lenne.
Köszönöm az eddigi segítséged és sok sikert kívánok a továbbiakhoz.

Dániel

Hollandia

(Pápai Veronika, 2016.03.29 16:28)

Veronika Pápai
12:47 (3 órája)

címzett: saját magam
Kedves Erika!

Az elmúlt pár napban azon gondolkodtam, hogyan is tudnám kifejezni hálámat a hatalmas segítségedért, amit az elmúlt héten nyújtottál nekem. Mivel az ajándékkosár csekélység a tőled kapott segítséggel szemben, azt gondoltam, levelet is írok Neked. Nincs facebookom, de a boldogságom olyan nagy, hogy szívem szerint oda is kitenném, had lássa mindenki, mennyire hálás vagyok neked!

Pontosan 12 nappal ezelőtt kezdődött, hogy egy régi ismerős fájdalom élesen bele hasított a jobb vállamba, minek utána két nap múlva a karomat már moccantani sem tudtam. Robi ötletétől vezérelve felhívtalak, hogy a segítségedet kérjem. Ezen a ponton bizonytalan voltam, hiszen arra gondoltam, szombaton este fél tíz lévén már túl késő van a telefonáláshoz. Te ezt még sem vetted zokon, sőt, annak ellenére hogy magad is elfoglalt voltál, azonnal gondolkodás nélkül szó szerint segítő kezet nyújtottál. Már ezen a ponton nagyon hálás voltam, hiszen már marok szám szedtem a lakásban fellelhető összes fájdalomcsillapítót, és aludni sem bírtam. Köszönöm szépen!!!
Aztán amikor másnap az első gyógymasszázson túl voltam, hatalmas megkönnyebbülés volt, hogy a következő reggelen már éreztem a javulást. Megbeszéltük, hogy másnap este szintén jöhetek hozzád, nagyon boldog voltam! Napról napra éreztem a változást, míg nem egy hét leforgása alatt, három kezelésedet követően, eljutottam arra az egészségi állapotra, hogy már nincs szükségem fájdalomcsillapítókra és a karomat már majdnem teljesen tudom mozgatni. Ugyan még van gyógyulni valója, de a tornákkal, mozgatásokkal és nyújtásokkal rövid időn belül újra tökéletes lesz. Köszönöm szépen!!!

Azért is tartottam fontosnak hogy ezt leírjam, hogy megnyugtassalak, a masszőr vizsgád mellé borítékolhatod a gyógymasszőri végzettséget is. Bizton állíthatom, ami az én problémámat illeti, a szaktudásod tökéletesen megfelelő volt, hogy meggyógyuljak. Annál is inkább, mivel ahogy azt már említettem, pár évvel ezelőtt, amikor még volt kiegészítő e.ü. biztosításom fizikoterápiára, volt egy ilyen jellegű problémám. Akkor eljártam a szakorvoshoz kezelésekre. Hogy is zajlott akkor? Az első alkalommal beszélgetés, ismerkedés. A második alkalommal kérdőív kitöltés és ismét beszélgetés. A harmadik alkalommal már kaptam egy gyógymasszázst is, de mire idáig eljutottunk, eltelt majd két hét folyamatos fájdalommal. Az egész kezelési folyamat bő két hónapot vett igénybe, és a kezelések végeztével kimerítettem az éves keretemet, viszont még nem voltam teljesen gyógyult. Mondván hogy ez már soha nem lesz a régi, kaptam pár jó tippet otthoni tornára és viszlát.

Nos, ez a különbség...

Számomra ismét bizonyítottad:

1) emberségből kitűnő
2) szaktudásod gyógymasszőrként kitűnő

Ismét tanultam és tapasztaltam, még egyszer nagyon szépen köszönöm!!!

Üdvözlettel:

Vera

Dunakeszi

(Anita, 2016.02.23 21:47)

Kedves Erika!

Ne haragudj, hogy csak most írom meg az összegzésemet, de kicsit mozgalmasra sikerült a hét második fele, pár gyors mondatban meg nem akartam összecsapni.

Nagyon örülök, hogy megismertelek és össze tudtuk hozni a személyes találkozót. Alapvetően vegyes érzelmeim voltak, hogy mit várjak a tréningtől, nem tudtam elképzelni, hogy több órán keresztül miről tudunk a gyakorlatokon kívül beszélni. Illetve magukat a gyakorlatokat sem gondoltam, hogy órákon keresztül lehet csinálni. Ehhez képest ugye nem is 4 órát, hanem majdnem 6ot voltál itt és hihetetlen gyorsan eltelt. Jobban tudatosult bennem, hogy az Aviva az nem csak egy torna, hanem gyakorlatilag egy gondolkodás és életmód is párosul hozzá. Én ugye kifejezetten a várandós részre készültem most rá, de így utólag kicsit bánom, hogy korábban nem estem már túl az alap 18-on. De ami késik nem múlik, biztos meglesz a baba után az is. Nagyon tetszett az őszinte és bizalomgerjesztő hozzá(m)állásod. Mivel az első babámat várom és vannak félelmeim, aggodalmaim, nagyon pozitívan hatott rám ahogy Te beszéltél például a szülésről vagy szoptatásról (amik számomra a 2 legnagyobb mumus). Mindkettőhöz nyugodtabban, pozitívabban állok mostmár, amiben mindenképp szerepe van annak, hogy személyes tapasztalataidat is megosztottad velem és abszolút pozitívan közelítetted meg őket. Nagyon hasznos volt az étkezésről, ivásról hallott sok jó ötlet, háttérinfó, okosság, recept. A krémleveseket különösen köszönöm, nagyon finomak voltak. Azt hiszem egyedülálló, hogy így kezeljen valaki egy tréninget manapság. Hogy ennyire közvetlen legyen, nyitott, rugalmas. Pont ez a személyesség tette még őszintébbé.
Magát a tornát illetően sajnálom, hogy az idő szűkében azt már picit gyors tempóban vettük át, így nem tudott annyira relaxációs hatással bírni. Bár ha belegondolunk ez nem jóga. Igyekszem itthon folyamatosan gyakorolni és olyankor időt keríteni rá, amikor tényleg teljesen erre tudok koncentrálni. Az az egy egyébként picit megzavart, hogy mikor korábban voltam kismama jógán, ott kihangsúlyozták, hogy a hasizmot kimélni kell terhesség alatt és tudatosan figyeljek rá, hogy ne hasizomból csináljam a gyakorlatokat. Az Aviva torna néhány gyakorlata pedig kifejezetten használja a hasizmot. De gondolom mivel 2 különféle mozgásformáról beszélünk, így ez is érthető.
Összességében nagyon örülök, hogy megtartottad nekem ezt az egyéni tréninget, nagyon hasznos volt és egy nagyon pozitív élmény. Innentől kezdve pedig tényleg rajtam múlik, hogy profitáljak is belőle, de rajta leszek a baba és a saját érdekemben is.
Köszönöm szépen az érdekes újságcikket, amit most scannelve vissza is küldök, ahogy megbeszéltük.

Nagyon köszönök mindent és csupa jót és sok sikert kívánok Neked az amszterdami Aviva-terjesztéshez! :)

Szép napot Neked,
Anita

most :-) Amsterdam

(Erikaviva Erika Neudl, 2015.09.11 07:50)

AVIVA intimtorna tanítványom...

tegnap ráírtam egy kedves lányra, Katára, végzett nálam tanfolyamon, kérdem: hogy hogyan halad?, hogy van?, mi újság? van-e gondja? tudok-e segíteni valamiben? van-e lelkiereje csinálnia tornát heti 2x? állhatatos-e?,

mert a tornát elvégezni bizony nem elég, az csak a minimum, be kell gyakorolni KÉSZSÉG szintre (nagyon élvezetes, tényleg és piszkosul megmozgat lábat, vádlit, hátat, nyakat, hasizmot, karokat..)
... táncos, de kemény, bizony nem egy női izom-huzogatás csak.... megizzaszt keményen!
: és mondja, hogy amióta létezik, mindig első két nap menses alatt gyógyszert kellett szednie és ez megszűnt, vége a fájdalomnak. már soha többé nem kell gyógyszer, mert elmúlt a görcs.
És ez csodás, hiszen nem kell fájnia! ha fáj az nem normális. Én, annak idején atlétaként ekkor is kifutottam Pál Grosán​ edző ukászára a 7-es kilométerkőig a GAMF előtt...(kemény volt, huh! főleg az a libasorban futás, hátsó pedig előz.... azaz sprrint szakaszok beiktatása... mocskos kemény volt.:-) )
És a gyógyszer a májat évekig!!! hazavágja, th. ez már maga olyan csodás eredmény, hogy az az érzés, hogy ehhez hozzásegítek valakit, olyan pozitív lelki megerősítés a munkámban, hogy az csodás!
És 2 hét alatt elmúlik az inkontinencia!
És jönnek a babák!
Olyan munka ez, hogy :
Sokat kell bíztatnom, vígasztalnom, motiválnom, de imádom! Vigasztalásból "papírom van"! :-)
LOREÁL mert megérdemlem!

Éjjen a" Zélet!!! :-)

Neudl Erika​
ErikAVIVA intimtorna tréner
www.erikaviva-method.com

torna skypon

(Balogh Csilla, 2015.06.10 15:29)

"Két sikertelen terhesség után kerestem meg Erikát. A tornáról már olvastam korábban és szándékomban volt kipróbálni, de mint ahogyan ez általában lenni szokott, a mindennapok kihívásai között elveszett a lelkesedés és az életnek kellett visszavezetnie hozzá, és magamhoz is. Mert ez a torna, most már tudom, egy ajándék magunknak. Egy lehetőség arra, hogy legalább abban a fél órában, a nőiességünkre figyeljünk, tudatosan.
Mivel abban az országban ahol élek, személyes oktatásra nem volt lehetőség, ezért nagyon örültem, hogy megtaláltam Erikát és biztosított róla, hogy Skype-on is lehetőség van a tanulásra. A szervezés nagyon gyorsan és gördülékenyen ment, ami megnyugtató volt, mert minél hamarabb szerettem volna elkezdeni a méhem erősítését. Pár nappal az első levélváltás után már beszélgettünk és az első nekem alkalmas időponban sor került a tornára is. Erika nagyon alkalmazkodó volt az időpontokat illetően, kedvesen elmagyarázott és megmutatott mindent. A tanfolyam után sok időt fordítottam arra, hogy újra átnézzek minden gyakorlatot, szakaszokban begyakoroljam őket. A torna tényleg csodálatos. Nem unalmas, nagyon-nagyon átmozgat és átmelegít. Nagyon jó érzés tudni, hogy közben élettel és energiával látom el női szerveimet és ez valahogy a kedélyállapotra is hatással van. Mosolygós lesz tőle az ember :)” - Csilla

2 hét utáni AVIVA baba!

(Erika Neudl, 2015.04.01 11:03)

Zsófi Dávid nevű babája 1,5 év után az AVIVA intimtorna után villámgyorsasággal...2 hét múlva érkezett!!:-) Eddig ez a csúcs! de AVIVA babám már 100 felett van... Íme a boldog fotó,a nyitóoldalon fekete-fehér. Zsófi az unokatestvérem, th. az érzés, hogy a családban is tudtam segíteni! A hitelesség pedig 100 % os.
Skypon tanítok az egész világon!

fekete-fehér fotó a nyitó oldalon!

http://www.erikaviva-method.com/

Budapest

(erika, 2015.03.24 21:35)

SZEX::::szex...szex...
Többen hiányolták, hogy az AVIVA intimtorna HONLAPJÁN, hogy a gyógyítási listájában nem szerepel eléggé hangsúlyos módon a szexuális ügyesedés, libidó, merevedés, hüvelyi erősödés, a szexuális élet rafinériájának javulása...
... pedig egyik leginkább valós hozadéka az AVIVA intim tornának, hogy a lenti gyűrűs-izmok mindegyike, így a szexualitásban részvevő ÖSSZES izom, és a kismedence erőssége, vérbősége is erősödik, izmai nagy mértékben ügyesednek! Az izmok kétféle képességgel rendelkeznek, vagy hirtelen, pillanatnyi összehúzó-rántó mozgással bírnak vagy hosszabban kitartott izomösszehúzó mozgással. Mindkettő javul...
Pótolva a hiányt, a nyitó oldalon kiegészítettem a listát.smile hangulatjel a szexuális területtel. Tanácsadó skypos vagy élő személyes tanácsadás igénybe vehető szexuális problémákkal, nagyon nagy javulás érhető el az egyik fajta AVIVA tréninggel a 8 közül. Titoktartásra kötelez a tréneri esküm!

Végül egy érdekes történet!
Mi minden függ egy "apróságtól"!
A hüvely nedvesedéséért felelős mirigy leállása miatt keresett meg egy nő, negyvenes évei elején. A házasélet fájdalmasság vált, és érdekes dominósort lökött meg a probléma... amit téves, és nagyon hibás szeméremből nem beszélt meg a párjával. Elkezdődött a nemi élet hárítása, és a férj úgy hitte, ő lett kevéssé vonzó.... sajnos szokásos recept alapján hamar egy szeretőnél kötött ki, azt kell mondjam - egyfelől - joggal, mert a 40 éves férfi nem akart élete végéig lemondani... csak azért egyfelől, mert becsületesebb megoldást is választhatott volna. Végül kirobbant a családi vita, mediátorhoz fordultak, mert még (mégis) maradt érték a kapcsolatban. A mediátornak, és a nőgyógyásznak hála, a hölgynek az intimtornát ajánlották. (Egyre több nőgyógyász ajánlja az AVIVA intimtornát!)Az intenzív vérbőség helyre álltával újból működni kezdett a funkció-vesztett mirigy, a fájdalom megszűnt, és az izmok erősödésével valódi örömök kezdődtek a pár életében, nagy szerelmes kibéküléssel.Egy utazással maradtak magukra, hogy átbeszéljenek mindent a gyerekek nélkül. A VÁLSÁG esély. Esély a változásra!! smile hangulatjel

http://www.erikaviva-method.com/

siker

(Én, 2015.02.09 06:58)

Erika Neudl kedves Mindenki! tegnap előtt megint kirázott a hideg a boldogságtól, a magyar nyelv libabőrnek hívja holland csirkebőrnek! Mi történt??? LORÁL, mert megérdemlem! Név nélküli okos, nagyon intelligens, kedves női kliensem 7-8 hete vérzik. Súlyos tünet vérszegénység, hiánybetegségek, szédülés... Volt orvosnál. Gyógyszer. tünet nem múlik. gyógyszer elhagy, és még csak jön majd az aviva tréningre de már skypon azonnal megmutattam neki egy spéci gyakorlatot és egy orvosi módszer (XVII, sz. i orvosi könyvekben is megtalálható már!!) forróvizes, sós irrigálás. Mazdaznan módszer.) ........... És? És ? És ? a 7-8 hetes vérzés és összes tünet leállt! egy csepp vér sem. Jól van, jól érzi magát. Torna és tapasztalat. = egészség..ahogy mondom mindig szuri, gyógyszer és operáció nélkül!!! a saját testeddel mozgással gyógyítod magadat általam. na!

csodálkozás...

(Rita BUdapestről - Amstedamban, 2014.12.12 12:33)

Erika,

egyszerűen nem térek magamhoz a csodálkozástól. a TORNÁT teljesen másnak képzeltem, mint AMI, csodásan vidám, önálló torna, átmozgat, de ami a hatása?????....Azt persze nem állítom, hogy nem hittem benne, mert hiszen akkor nem mentem volna AVIVÁRA, és hozzád, de ami ezután következett, az minden képzeletet felülmúl. Kisebb depresszióm helyreállt, ami nem tudom mivel van kapcsolatban...a menses görcsöm a múlté, 3 hónap telt el, a ciszta ultrahangomon az orvos 20 percig csodálkozott, hogy jó képet néz-e, de mese nincs elmúlt!
Korom miatt kisebb gondom volt a nedvesedéssel, de hüvelyi mirigy működése visszajött vagy a libidó jött vissza??? és amiatt a hüvely funkciója??? , nem tudom melyikk volt előbb, mert ehhez nem értek túlzottan! de a torna hatása, hogy fellendült a párommal a szerelmi életünk...Ennek ő nagyon örül, én meg neki örülök...El is utaztunk 3 napra...végre, kellene még ilyen...
Bíztatásodra elkezdtem sportolni, ami akadályozva volt a görcsös menses miatt, de ma már ez csak technikai probléma! Amikor megcsinálom a tornát..néha lusta vagyok, de ahogy javasoltad, felhúztam a mobilom és az szól, úgyhogy nekiállok! nem teljes még a siker, de a vízivásra is elkezdtem figyelni, csak most látom mennyire elhanyagoltam! Soszor csipegettem, pedig csak szomjas voltam, most ennek 4 kg mínusz az eredménye... A sok étel, amit ajánlottál..., a chilis, vaníliás párolt sárgarépa nekem is a kedvencem lett, 70 dkg ot meg tudok belőle enni, büntetlenül, nagyon fini...ami a szorulásra hajlamos emésztést mindig helyre teszi...
Néha halogatnám a tornát...De amikor nekiállok, már örülök, hogy nekiálltam! Igazad volt, kis gyakorlás- könyv, figyelem...hamar jön a zenére a gyakorlat, zorbára a zorba, Barbara Streisandra a finom hajlongás...mostmár automatikus...nem is kelle könyv vagy csak biztonság okáért van nyitva. Jó az az egy oldalas puska, amit kitaláltál, így lapozni sem kell...

Barátnőmet is rávettem, most fog menni hozzád, mert a másik, gyerekkori barátnőm pedig végre terhes lett. Azt el nem mondhatom milyen boldog! Igazából nekem hálás, pedig neked kellene annak lennie, vagy AVIVÁNAK? aki kitalálta??? A torna, pontosabban a tréning hangulata annyira jó volt, oylan jó lenne még egyszer elmenni, kérdezni, nevetni, együtt lenni. Arra jöttem rá, hogy intim problémákról nincs életszerű helyzet, hogy a mai ember beszélne...

A csoportból az egyik lány barátnőm lett...közös gondok...
Szóval mást gondoltam az AVIVÁRÓL, és más, ami lett belőle...úgy beszürkültem előtte!! Az aviva mennyi mindent megmozdított az életemben.


A könyvek és a linkek, amit tőled listán kaptunk csak most kerültek sorra. A meridián torna interjú Dr Domján Lacival és Dr Eőry Ajándokkal valami szenzációs...Még nem csinálom minden nap, de lehet, hogy a hatása rávesz.... :-)
Az elketronikus könyv, amit szintén tőled kaptunk ajéndékba, a betegségek okai, a betegség jelentése, vagy mi a címe...azt még csak most olvasgatom...és ledöbbentem, hogy ismerőseim, apám, anyám betegségeinek az oka mennyire pontosan van benne! Ami gondom maradt, azzal még majd felkereslek...
Ezt a levelet is halogattam, de most jó érzés, hogy megírtam. Tudod, azon gondolkoztam ma a vonaton, Rotterdam felé...hogy egy délutános, 4 órás tréning, mekkora változást hozott az életembe.Ami dilemmám van, azon még dolgozom...

Úgy kezdted a tréninget, hogy már nem akartál tanulni, mert elég volt a vizsgákból, de beleszerettél ebben a módszerbe...hát nem csodálom! :-)
majd hívlak skypn, ha nem bánod!
Rita

Fájdalom után baba!!!

(Miriam, 2014.11.06 13:55)

Erika,

Már volt egy fiam, amikor hosszú évekig nem sikerült a testvér. orvoshoz fordultam, aki hormont akart felírni, de tőlem ez idegen. Barátnőmtől hallottam az aviváról, és konkrlétan rólad, hisz neki pár hét alatt lett babája az aviva intimtorna után!
Most örömmel írom neked, hogy miután elvégeztem az aAVIVÁT nálad a 3. hónapban teherbe estem és az AVIVA tornát meg nagyon megszerettem, mert még a hátfájásom is elmúlt tőle és a vádligörcsöm is!! Zenével együtt nagyon jó csinálni, már csak megszólal a zene és tudom a gyakorlatokat.... Beatles, Barbara Streisand...szóval én már a neveket nézem a babához :-))))))))))))))))))) és nagyon köszönöm neked azt a sok jó tanácsot, amit adtál. megmondom őszintén hittem is meg nem is az AVIVÁban, dehát nagyon akartam babát meg sokaknak eredményes!
Mivel te voltál olyan aranyos, hogy a torna után rámtelefonálgattál, hogy csinálom-e becsületesen...mi újság... (ez meg is lepett) téged tényleg érdekelnek a klienseid, láttam milyne gondosan vezeted füzetben! .... és jó tippet adtál a telefonom csörgőre való felhúzásával kedden és pénteken , ez így bevált.így örömmel értesítelek a babáról.

Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült, nekem ez a munkámnál is fontosabb!
A mensesem azonnal beállt szinte óramű szerint, ilyen még sosem volt, és a görcs is elszállt mint a szél...mindig erősen görcsöltem, kanapén menstruáltam, fájdalmasan most tudok akár sétálni is menses alatt.

Érdekel a kismama torna is...és a baba képzeletbeli keresztanyukája leszel, ahogy viccesen beszéltünk erről. :-)

Sokkal több voltál, mint tanácsadó, éreztem azt a mindenre elszánt alkatodat, és azt, hogy "papírod van vigasztalásból!"

Agykontroll oldalon ismertelek meg, csak utána jöttem rá, hogy a barátnőm téged ajánlott... a hajós sikersztori nekem jó referencia!

Erika, majd értesítelek a szülésről,
minden jót neked!
Miriam

menses fájdalom elmúlt!

(Csilla, 2014.10.29 10:10)

Szia Erika!

Jol van , jol tetted. De közben én is megnéztem az oldalt. Sok érdekes dologot lehet olvasni.
Igen, az AVIVA-át most minden nap gyakorlom, mert most jött meg a menses is. De nagyon jo, mert az elsö nap mindig nagy fájdalmaim voltak, most meg van egy kicsi, de elviselhetö, még gyogyszert se lellett bevennem.

Köszönöm még egyszer, hogy megtanitottad nekem.

Legyen szép napod.
üdv
Kesztehelyi Csilla

Hollandia

(Kernács Éva, 2014.10.07 08:06)

A torna, amit Erika is tanít, bizony emberek ezreinek segített már a legkülönfélébb problémáik megoldódásában. Itt, Hollandiában jelenleg ő az egyetlen, aki aktívan és rendszeresen oktatja is, ráadásul magyarul Krommenie ráadásul Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht tartományokból akár vonattal is könnyen és gyorsan megtalálható. Én magam és férjem sem sajnáltuk anno sem az időt, sem a pénzt arra, hogy részt vegyünk az egyik oktatásán, s így egy év távlatából is azt mondom, megérte. Annál értékesebb dolgot nem is kaphat az ember, mint egészségesen, teli életenergiával leélni az életét, s ehhez nagyon sok információt, tudást lehetőséget kaptunk tőle is.

Köszönet visszajelzés!!! :-)

(P. Bernadett Nikolett, 2014.10.06 12:39)

Kedves Erika!

Mellekelten kuldom a kerdoivet kitoltve, igaz kicsit alakitanom kellett, mert nem tudtam kitolteni a tobbi programmal, igy at kellett masolnom egy masikba, de vegul is sikerult.

Azt hiszem junius vegen volt a tanfolyamunk, a gyakorlatokat rendszeresen gyakoroltam. Azert fordultam hozzad, mert iszonyu hohullamok, ejszakai izzadas kinzott, a menstruaciom elmaradt, amikor volt, akkor pedig nagyon fajdalmas volt. Mar par alakalom torna utan elmult az ejszakai izzadasom, elmultak a hohullamaim. A szemerem szorzetem foltokban nem nott, a tornanak koszonhetoen ez is helyrejott. A menstruaciom sokaig nem jelentkezett, de ma reggel nagy oromomre ujra mensizek :). 137 nap utan! Nagyon boldog vagyok, a torna csodalatos, a szakertelmed es a segitokeszseged felulmulhatatlan. Nagyon tetszett, hogy a konzultacion atbeszeltuk a lelki okokat, a higieniai kerdeseket es mindent ami a temahoz kapcsolodik. Nagyon szepen koszonom a segitsegedet es kivanok neked rengeteg sikert, boldogsagot es egeszseget!

Erika, nagyon örülök, hogy találkoztunk!A torna a gondjaimtól függetlenül, mint mozgás nagyon komplex és az eddigiektől teljesen eltérő módon, mint rendszeres mozgás kielégítő!

Niki

Dunakeszi

(Mariann, 2014.08.20 09:27)

Régóta szeretnék kisbabát,de az Élet közbeszólt...Egy ismerősöm ajánlott,aki szülésznő Vácon - Kindricz Ildikó - .Eldöntöttem hogy végig csinálom.Interneten utána néztem,írtam egy emailt és aztán hívtalak.Először csak egy személyes elbeszélgetés volt,aminek nagyon örültem,mert elmondhattam mindenféle problémámat és türelemmel végig is hallgattál és nekem nagyon jól esett.Aztán időpontot beszéltünk meg és szeretettel vártál az otthonodban.A torna nekem úgy gondolom hogy jó hatással volt rám,én úgy érzem hogy történt valami,a mozgások amiket végeztünk.Az előadás is tartalmas volt bár nekem nem volt sok hozzá fűzni valóm,inkább csak hallgattam és figyeltem.Nagyon tetszett hogy megvendégeltél a kaja nagyon finom volt, a dödölle :) . Úgy éreztem magam mintha otthon lennék,nagyon közvetlen voltál és mintha ezer éve ismernénk egymást.Hiszek az Avivában,mert érzem hogy a torna által történt velem valami,érzem hogy megmozgatott ott belül...Hálás vagyok hogy találkoztunk , mert foglalkoztál velem és ezt nagyon sokan nem teszik meg. ( Itt arra is utalok hogy az orvostudomány és persze az orvosok nem úgy foglalkoznak az emberekkel, a betegekkel. ) Szóval ! Én nagyon jól éreztem magam,köszönöm neked Erika ! Bizakodom hogy végre anyuka lehessek... 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség

Neudl Erika

intimAVIVAtorna
ErikAVIVAintim
Erikaviva intimgym
skyp: Neurika

00 (31) 492 11 355, 00 36 70 2 48 38 86

neurika@gmail.com

HírlevélArchívum

Naptár
<< November / 2017 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 155519
30 nap: 2490
24 óra: 66