Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AVIVA SKYPfórum-érj el bárhonnan a világon!

 

Skype: Neurika

telephon: 00 31 06 492 11 355

magyar: 00 36 70 /2 48 38 86

facebook: Erika Neudl

 smileyAll the world! smiley

1x5 our

1x5 óra

1x5 uur

advice: 15 E / our

training: 100E + BTW(21 %) + book + CD

aviva-vilag.jpg

 

fold-szem.jpg

 

aviva-forum.jpg

 

Erika Neudl

érdeklődőknek:


Csodás alkalom! Tudásegyetem - bárhonnan a világon! :-)))

skype: Neurika -  jelölj be

keress, kérdezz! Nincs rossz kérdés

 

egy órás, oldott hangulatú, képekkel illusztrált szakmai előadás látható a világhírű módszert Magyarországon és Hollandiában (és Skypon: Szicíliában, Londonban, Finnországban és szerte a világon...) is oktatató Neudl Erika AVIVA intimtorna trénerrel. A módszer  75 betegséget gyógyít a kismedencében, FÉRFIAK, NŐK, GYEREKEK és KISMAMÁK körében! (Azaz mindenki!)


1 órás tanácsadás számodra bárhol a világon!

 Neurika skype címen.

Az intimAVIVAtorna  tréning - később - elvégezhető személyesen, egyéniben, csoportosan és skypon is. Valammint gyakorló együtt tornázás megoldható ezzel a megosztó módszerrel.

Gyere, gyógyulj, tanulj, érdeklődj!

 

aviva-forum.jpg

 

Kovács Éva - Hollandia:

 A torna, amit Erika is Hollandiában egyedül tanít, bizony emberek ezreinek segített már a legkülönfélébb problémáik megoldódásában. Itt, Hollandiában jelenleg ő az egyetlen, aki aktívan és rendszeresen oktatja is, ráadásul magyarul Krommenie ráadásul Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht tartományokból akár vonattal is könnyen és gyorsan megtalálható. Én magam és férjem sem sajnáltuk anno sem az időt, sem a pénzt arra, hogy részt vegyünk az egyik oktatásán, s így egy év távlatából is azt mondom, megérte. Annál értékesebb dolgot nem is kaphat az ember, mint egészségesen, teli életenergiával leélni az életét, s ehhez nagyon sok információt, tudást lehetőséget kaptunk tőle is.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

reccabalotti@gmail.com

(balotti carlony, 2018.04.30 09:40)

Anyám diagnosztizálták a Mellrákot 2016. májusában. Mindent megtettünk, hogy gyógyítsuk ezt a halálos betegséget, de hiába, de köszönöm Rick Simpson kannabiszolajnak, amelyet a nagybátyám mutatott be nekem, és csak egy héten belül olaj anyám fájdalmának megállt. Az elmúlt 3 hónapban követettük, és örömmel elmondhatom, hogy gyönyörű anyám teljesen meggyógyult. A valódi Cannabis olajhoz ajánljuk Rick Simpsonnak az e-mail címét: Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com

Tisztelettel,
Balotti Carlony

Question

(RaichNuash, 2018.04.22 07:02)

If you! like something new? Look at this page. Only there the choice of hot girls for every desire and completely free! They are obedient slaves, they will perform everything you say !
http://vik.shortcm.li/gilsy#R61

White Product

(whiteproduct, 2018.04.06 19:25)

If you want to enhance your beauty then there is no product better than Collamask Face Mask . So visit the official website of the product today and get your product soon.
Emma I have been using it since a week now and I am already noticing great results. The wrinkles are almost nowhere to be seen and my skin looks firmer. It has given my skin a glow which makes my look better. It has given be results in a very short span of time Jane This is the best supplement I have ever tried. whiteproduct.com Den vollmundigen Werbeversprechen stehen zudem wirkungslose Inhaltsstoffe und ein hoher Preis gegenüber. Hier erfahren Sie, warum wir für Fito Spray leider keine Kaufempfehlung aussprechen konnten.
Leere Versprechungen von Fito Spray.
Seit Anfang 2016 ist auf dem deutschen Markt ein neues Diätmittel erhältlich. Fito Spray heißt dieses angebliche Zaubermittel, das helfen soll, den Heißhungerattacken zu entkommen und dabei an Gewicht zu verlieren. All diese Effekte soll man lediglich durch das Sprühen auf die Zunge erreichen können. Die Versprechungen von Fito-Spray sind ziemlich großspurig: die Rede ist von einer Gewichtsabnahme um bis zu 40 Kg. <a href=http://whiteproduct.com/serbian>http://whiteproduct.com/serbian</a> Wiebke de White

Brown period before hcg trigger shot ivf

(Timothyrah, 2018.02.09 21:56)

Would you be enthusiastic about exchanging links? http://hellowh983mm.com

Amsterdam

(Ildikó Hollandiából, 2015.03.11 14:19)

Szia Erika,

már a könyvem rég megvolt, amikor örömmel vettem a hírt, hogy Hollandiában is van AVIVA.Írok pár jó élményt, hátha valakit megbíztatok ezzel...
Korábban akartam írni de csak most sikeredett!!

Bár már a könyvet is elolvastam, teljesen átírta a tréning a torna jellegét bennem! .-) Igazából nem tudnám meghatározni, hogy inkább torna vagy inkább gimnasztika, de nagyon élvezetes egység ez így nekem. Igaz, időnként ráfelejtek, de a gyerekek mellett ez sajnos könnyen megy. Most kezdtem felhúzni az órámat a vízivás mellett a tornára is! A gyerekek elugrabugrálnak mellettem és hát jó nehéz sok gyakorlat, jól átmozgat, a lábbal labdadobás gyakorlatot csípőre tett kézzel szerintem alig van, aki végig tudja csinálni. :-) Jó pont az AVIVÁNAK, hogy nem kell fizetni tovább, mert most nem is engedné meg a költségvetésünk, hogy fizetős tréningterembe járjak! Még majd lesznek kérdéseim az étkezéssel kapcsolatban, na itt, ezen a területen nehéz változtatni. De sajnos azt látok, hogy kell! Jó érzés, hogy skypon bármikor elérhetlek és most tudtam meg Évától, hogy gyakorló órák is lehetnek. na majd még jelentkezem. Köszi a tréninget és köszi, hogy vagy. 4 problémám oldódott meg. és az itteni orvosok...hááát mit mondjak...katasztrófa..


Szeged

(Gertrúd, 2015.03.11 13:52)

Gratulálok Erika, és örülök, hogy sikerült VÉGRE egy olyan - egészségügyi, tudományos szempontból is helytálló - intimtorna módszert találnod, aminek megfelelő háttere van, amiben dolgozhatsz Hollandiában is! Majd tájékoztass az eredményekről! Szia, Gertrúd gyógytornász

 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség

Neudl Erika

intimAVIVAtorna
ErikAVIVAintim
Erikaviva intimgym
skyp: Neurika

00 (31) 492 11 355, 00 36 70 2 48 38 86

neurika@gmail.com

HírlevélArchívum

Naptár
<< Május / 2018 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 170588
30 nap: 2798
24 óra: 77