Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Akik elvégezték... :-)

"Köszönöm leveled, Erika,

A torna hatékonyságában nem kételkedem, első unokám 3 hete érkezett, 4 év sikertelen próbálkozás után, miután a menyem eljárt egy darabig AVIVA foglalkozásokra. Az persze lehet, hogy ettől függetlenül állt helyre benne valami, de azért valószínűbb, hogy az AVIVA is közrejátszott.
Igen, fizetős foglalkozásra fogok jönni, nem hozok magammal senkit, nem vagyok egy kifejezett szervezőzseni.

Akkor várom türelemmel jelentkezésed.
Üdv:   "

 

 


  Üdvözöllek,

 
Érdeklődni szeretnék, hogy skypon tartasz-e Aviva tornát? Immár 1,5 éve próbálkozunk gyermekvállalással a férjemmel, sajnos ezidáig eredménytelenül. Hormonproblémáim vannak, részletesebben egy microadenómám van, amit gyógyszeresen kezelek. Egy év után elmondhatom, hogy mostmár a normális tartományba esik, tehát gyógyulófélben vagyok. 
Olvastam az Aviva tornáról, ajánlottam is egy ismerősömnek, aki megfogadta a tanácsomat, és rá 2 hónapra várandós lett.
Én nem próbáltam még, azonban szeretném kipróbálni, ártani nem árt, és talán hamarosan hozzánk is bekopogtat a gólya.
 
Köszönöm válaszod, előre is.

xxxyyy

 

 

 

Az AVIVA-ról


Először mikor meghallottam magát a lehetőséget, hogy intimtorna módszert ismerjek meg, bevallom köntörfalazás nélkül, idegenkedtem.  Lehet én voltam eltájolva, vagy téves képzetek keringtek bennem ezzel kapcsolatban, de valahogy egészen másként képzeltem el. Megmondom őszintén, (azt már kevésbé jelenteném ki, hogy elfogultság nélkül) ha nem Neudl Erika invitál, szinte biztosra mondom, hogy nem „fűznek meg”.  Most, hogy átestem a keresztségen, bizton állíthatom, hogy az AVIVA jóval több, mint intimtorna, szerintem egy mozgásforma, ami életstílus váltásra késztet. Nem azért, mert erőltet, hanem mert lehetőséget kínál arra, hogy mondhatni minimális időráfordítással tégy az egészségedért és a nőiességedért.  A gyakorlatok végzése közben játékosan és könnyeden, mintegy táncolva dolgozol azért, amiért születtél, hogy kiteljesedj és a lehető legtöbbet kaphass és adhass a testedből és a testednek.


Olyan dolgokban segít, amelyek a mindennapi rutinunk részét képezik, mégsem helyesen végezzük őket, gondolok itt a testtartásra, a légzésre és még sorolhatnám.
Nők ezrei,  többek között én is rengeteget foglalkoznak a külsejükkel.  Jobb esetben a belső is porondra kerül, de valljuk be őszintén ez a ritkább eset. A módszer e kettőt ötvözi, test és lélek harmóniájára törekszik és ennek elérésében segít.  Heti több órát töltünk fitness teremben, ha időnk engedi, hogy eljussunk. Itt egy lehetőség, amivel akár otthon is egy fáradt nap végén könnyed zenére hangolódva foglalkozhatunk magunkkal, az egészségünkkel. Ebben segít az AVIVA.


Szerencsésnek mondhatom magam személy szerint. Egy olyan oktató volt az AVIVA alma materem, akit sokra tartok. Ha valaki olyan tájékozott és intelligens, szórakoztató és pozitív energiabomba, mint amilyen az én mentorom Neudl Erika, akkor valahol biztos vagy benne és hiszed, hogy itt csak jót kaphatsz. A torna után pedig már tudod is, hogy igen az AVIVA egy mérföldkő az életedben, egy lehetőség és csak rajtad áll, hogy tudsz- e élni vele.
Remélem, hogy a kezdeti lelkesedésem kitart és hosszú évek múlva Anyukaként és Nagymamaként is a módszer hű követője leszek. Kiderül…szeretném…
P.L.

............................................................

 Régóta szeretnék kisbabát,de az Élet közbeszólt...Egy ismerősöm ajánlott,aki szülésznő Vácon - Kindricz Ildikó - .Eldöntöttem hogy végig csinálom.Interneten utána néztem,írtam egy emailt és aztán hívtalak.Először csak egy személyes elbeszélgetés volt,aminek nagyon örültem,mert elmondhattam mindenféle problémámat és türelemmel végig is hallgattál és nekem nagyon jól esett.Aztán időpontot beszéltünk meg és szeretettel vártál az otthonodban.A torna nekem úgy gondolom hogy jó hatással volt rám,én úgy érzem hogy történt valami,a mozgások amiket végeztünk.Az előadás is tartalmas volt bár nekem nem volt sok hozzá fűzni valóm,inkább csak hallgattam és figyeltem.Nagyon tetszett hogy megvendégeltél a kaja nagyon finom volt, a dödölle :) . Úgy éreztem magam mintha otthon lennék,nagyon közvetlen voltál és mintha ezer éve ismernénk egymást.Hiszek az Avivában,mert érzem hogy a torna által történt velem valami,érzem hogy megmozgatott ott belül...Hálás vagyok hogy találkoztunk , mert foglalkoztál velem és ezt nagyon sokan nem teszik meg. ( Itt arra is utalok hogy az orvostudomány és persze az orvosok nem úgy foglalkoznak az emberekkel, a betegekkel. ) Szóval ! Én nagyon jól éreztem magam,köszönöm neked Erika ! Bizakodom hogy végre anyuka lehessek...

Mariann

 

..........................................................................................

A torna, amit Erika is tanít, bizony emberek ezreinek segített már a legkülönfélébb problémáik megoldódásában. Itt, Hollandiában jelenleg ő az egyetlen, aki aktívan és rendszeresen oktatja is, ráadásul magyarul Krommenie ráadásul Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht tartományokból akár vonattal is könnyen és gyorsan megtalálható. Én magam és férjem sem sajnáltuk anno sem az időt, sem a pénzt arra, hogy részt vegyünk az egyik oktatásán, s így egy év távlatából is azt mondom, megérte. Annál értékesebb dolgot nem is kaphat az ember, mint egészségesen, teli életenergiával leélni az életét, s ehhez nagyon sok információt, tudást lehetőséget kaptunk tőle is.

 

T. Zsuzsi

 

Cikkek

Akik elvégezték....

2012.12.06

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Akik elvégezték... :-) | Hozzászólások: 20

Nederlands - AVIVA

2012.12.05

AVIVA - Nederlands ERika Neudl  - sportintsructeur

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Akik elvégezték... :-) | Hozzászólások: 1
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség

Neudl Erika

intimAVIVAtorna
ErikAVIVAintim
Erikaviva intimgym
skyp: Neurika

00 (31) 492 11 355, 00 36 70 2 48 38 86

neurika@gmail.com

HírlevélArchívum

Naptár
<< December / 2017 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 155519
30 nap: 2491
24 óra: 66